Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Γκρινιάζουν οι Εβραίοι με τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, βρίζει τον Καμμένο η Liberation

Μετά τις ευγενικές υποδείξεις της AJC και της Jerusalem Post, ο Εβραίος Ευρωβουλευτής Daniel Con Bendit έχει ενστάσεις και ....
χαρακτηρίζει "αντισημίτη" τον Καμμένο -φυσικά και ΔΕΝ είναι ο Καμμένος αντισημίτης, αλλά αυτό είναι το σύστημα: προκαταβολικές σφαλιάρες για να είσαι συνεχώς σε άμυνα και να τρέχεις να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, για να έχεις το μυαλό σου συνέχεια να μην δυσαρεστήσεις τύπους σαν το Ντανιέλ και επιβεβαιώσεις έτσι τις ρετσινιές. Στο βάθος κρύβεται το παλαιστινιακό ζήτημα -αυτή είναι η ουσία- κι οι Εβραίοι πιέζουν από την πρώτη μέρα -με το σύστημα "σου κολλάω ταμπελάκι "αντισημίτης" για να τρέχεις και να μη φτάνεις- ώστε να μην κάνει καμιά κουτουράδα ο Τσίπρας και αναγνωρίσει το Παλαιστινιακό κράτος. Δεν θα το κάνει φυσικά.

Ακόμη χειρότερο είναι το άρθρο της Ελληνίδας απεσταλμένης της Εβραϊκής εφημερίδας Liberation (http://www.liberation.fr/monde/2015/01/26/gauche-radicale-et-droite-nationaliste-accord-et-a-cris_1189326) το οποίο παρουσιάζει τον Καμμένο ως "ψεκασμένο" (!!!) και υιοθετεί όλες τις "μούφες" εναντίον του !
(le parti des Grecs indépendants est réputé pour ses positions ultranationalistes, xénophobes et homophobes. Son leader, Panos Kammenos, est un personnage assez atypique, même pour la Grèce : entré en politique à l’extrême droite, soupçonné d’avoir trempé dans des scandales financiers, il avait suscité l’hilarité générale en 2013 en expliquant que les traces laissées par certains avions dans le ciel étaient la preuve d’une attaque chimique contre les Grecs. Dans un genre moins amusant, il a fait scandale mi-décembre en affirmant que l’Eglise orthodoxe payait des impôts alors que les juifs et les bouddhistes en étaient exemptés).


Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ TRIBUNE.GR, ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ

«Σκάνδαλο» χαρακτηρίζει την συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ο Γάλλος πρώην ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πρασίνων, Ντανιέλ Κον Μπεντίτ.

Ο Κον Μπεντίτ, μιλώντας στην εφημερίδα Liberation, χαρακτηρίζει τη συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ως ένα «πραγματικό παιχνίδι με τη φωτιά».

«Ακόμα και στις πιο αντιαριστερές και ριζοσπαστικά παραδοσιακές παρορμήσεις μου, ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι η πρώτη συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν με τον Πάνο Καμμένο, έναν ομοφοβικό, αντισημίτη και ρατσιστή» αναφέρει για τον Πάνο Καμμένο, για τον οποίο δεν ξεχνά να επισημάνει ότι «είχε πιαστεί από την εφορία να μην έχει δηλώσει ένα γιοτ του για το οποίο δεν πλήρωνε φόρους», δήλωσε ο Κον-Μπεντίτ.

Εδώ και φυσικά ψεύδεται ασυστόλως ο γελοίος Κον Μπεντίτ. Πώς είναι δυνατόν ένας αντισημίτης, όπως αποκαλεί τον Πάνο Καμμένο, να είναι υπέρ της συμμαχίας Ελλάδας – Ισραήλ; Αυτή είναι η «γραμμή» που έχει πάρει από τα αφεντικά του, για να χτυπηθεί η αντιμνημονιακή κυβέρνηση στην Ελλάδα; Να κατηγορούν τον Καμμένο ως ακροδεξιό; Γιατί τα ίδια λένε και τα Ποτάμια, τυχαίο;

Ο Γάλλος πολιτικός εκτιμά ότι ο Τσίπρας προχώρησε στην επιλογή της συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ γιατί «προσπαθεί να ανανεώσει την παράδοση του μπαμπά Παπανδρέου».

Προσέξτε, το δήθεν αριστερό νεοφιλελεύθερο σούργελο υβρίζει και τον Ανδρέα Παπανδρέου! Όλοι στο κάδρο του: Ανδρέας Παπανδρέου, Αλέξης Τσίπρας, Πάνος Καμμένος, αυτοί είναι οι επικίνδυνοι για τη νεοφιλελεύθερη Ευρώπη, αυτούς βαρά! Άξιος ο μισθός του.

«Πρόκειται για μια παράδοση αριστερή ακραιοεθνικιστική, αντι-ιμπεριαλιστική και αντιαμερικανική. Ηταν επίσης, κατά τη διάρκεια του πολέμου στα Βαλκάνια, η καρδιά της ορθοδοξίας όπου η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων που στήριζε τους Σέρβους ενάντια στους Βόσνιους, επειδή οι τελευταίοι ήταν μουσουλμάνοι. Αυτή η συμμαχία με τους ΑΝΕΛ, είναι ένα πραγματικό παιχνίδι με τη φωτιά» υπογραμμίζει ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο εν λόγω «πράσινος» (οικολόγος) Κον Μπεντίτ είναι το γνωστό κάθαρμα που είχε ζητήσει να βομβαρδιστεί η Σερβία από τις ΗΠΑ. Πρόκειται για γνωστό νεοφιλελεύθερο τσουτσέκι που δεν έχει καμία υπόληψη στη σοβαρή ευρωπαϊκή αριστερά.

Ευτυχώς που οι μάσκες πέφτουν! Ο Κον Μπετίτ το έπαιζε τόσο καιρό «φίλος»! Τώρα αποδεινύει ποιος είναι και τι εξυπηρετεί! Το κάθαρμα. Να του κάνει άμεσα μήνυση ο Καμμένος, ο πόλεμος λάσπης δεν θα σταματήσει εδώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου