Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Οι πολίτες θα δουν ΜΕΓΑΛΗ διαφορά στα οικονομικά τους στους επόμενους δύο μήνες

Με αφορμή την εκλογή της για δεύτερη φορά ως βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μίλησε στον Alpha 96,5 η ...
Σταυρούλα Ξουλίδου, Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης.
Η κα. Ξουλίδου θεωρεί ότι τα υπερ-υπουργεία θα είναι πιο ευέλικτα και θα καθιστούν τον εκάστοτε υπουργό ικανό να λαμβάνει αποφάσεις με πιο γρήγορους ρυθμούς.
Επίσης, η ίδια ανέφερε ότι τα άμεσα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση «θα είναι η φοροελάφρυνση των μικρομεσαίων οικογενειών και οπωσδήποτε και αυτά που υποσχέθηκε ο κ. Τσίπρας, δηλαδή αύξηση του μισθού». 
Μάλιστα, η Βουλευτής τόνισε ότι οι πολίτες θα δουν μεγάλη διαφορά στα οικονομικά τους, μέσα στους δυο επόμενους μήνες.
Όσον αφορά την Χρυσή Αυγή η κα. Ξουλίδου δήλωσε ότι η δικαιοσύνη πρέπει άμεσα να πάρει αποφάσεις και πως «δεν μπορούμε ως Βουλευτές να πάρουμε θέση».
Επιπρόσθετα, η κα. Ξουλίδου αναφέρθηκε και στο μετρό Θεσσαλονίκης τονίζοντας ότι «για τους εργαζόμενους αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι δεν νομίζουμε να απολυθεί κανείς και κάποια στιγμή πραγματικά να λειτουργήσει το μετρό στη Θεσσαλονίκη».

Τέλος, η κα. Ξουλίδου υπογράμμισε ότι οι ΑΝΕΛ είναι διατεθειμένοι να δώσουν «ψήφο ανοχής» σε νομοσχέδια που θα προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία θα περιλαμβάνουν φοροελαφρύνσεις, όμως εάν τεθούν θέματα όπως η σύνθετη ονομασία των Σκοπίων με τον όρο Μακεδονία θα υπάρξουν προστριβές ανάμεσα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου