Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Εκλογές το Σεπτέμβριο βλέπει ο Τσίπρας

Τον ενημέρωσαν οι πρεσβείες των ΗΠΑ και του Ισραήλ στις οποίες λογοδοτεί ο ....αριστερός; Ή οι Rothschilds, τους οποίους προσκύνησε ο ...επαναστάτης, που θα χτυπούσε τα νταούλια και θα χόρευαν οι "αγορές";

Τη δέσμη των πέντε βασικών αξόνων της.... εναλλακτικής πρότασης πολιτικής αλλαγής για την επόμενη ημέρα παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας ενώπιον του πλήθους των συγκεντρωμένων στην πλατεία του Αφάντου στην Ρόδο, όπου ολοκλήρωσε την περιοδεία του στο νησί το βράδυ της Τετάρτης.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε πως υπάρχει εναλλακτικός δρόμος που απαντά στον εμμονικό νεοφιλευθερισμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Διότι, όπως εξήγησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, το «δεν πάει άλλο» πρέπει να μεταφραστεί «πέρα από οργή και θυμό σε πολιτική πρόταση αλλαγής. Με μια προοδευτική κυβέρνηση που θα δώσει απάντηση στα προβλήματα του τόπου. Στηριζόμενη στην κοινωνική δικαιοσύνη».

Όπως υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπας «ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει είτε έτσι είτε αλλιώς αποφασίσει στο τέλος του καλοκαιριού να δραπετεύσει προκηρύσσοντας εκλογές για έναν λόγο: Διότι τρέμει στην ιδέα ότι θα είναι εκεί να διαχειριστεί τις τρομακτικές συνέπειες της πολιτικής του μόλις αρχίσει να έρχεται ξανά ο χειμώνας. Καλωσορίζουμε αυτή την επιλογή και του λέμε: Ναι, οφείλεις να προχωρήσεις στη λαϊκή ετυμηγορία κι ας είναι να αναλάβουμε εμείς τα δύσκολα. Το οφείλεις πριν αφήσεις μεγαλύτερα δεινά σε αυτό τον τόπο. Οφείλεις να οδηγήσεις τη χώρα στη λαϊκή διέξοδο, στη λαϊκή ετυμηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου