Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

"Έτσι ΄κονομούσε τα εκατομμύρια ο Τράγκας" - Κατάθεση φωτιά !

Ο Γιώργος Τράγκας εμπλέκεται και σε υποθέσεις εκβιασμών με τη.... συγκεκριμένα κατάθεση να αναφέρει πως ο δημοσιογράφος έλαβε το ποσό των 2-4 εκατ. ευρώ μεταξύ 2012-2014, από προφυλακισμένο τότε επιχειρηματία. Ο λόγος; Σύμφωνα με την κατάθεση της εξαδέλφης του -τότε- φυλακισμένου επιχειρηματία, ο δημοσιογράφος θα τον έβγαζε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής του προκειμένου να προβάλει τα σοβαρά προβλήματα υγείας που υποστήριζε ότι έχει για να καταφέρει να πείσει τις δικαστικές Αρχές να τον αποφυλακίσουν!

Ο επιχειρηματίας ξεκίνησε μια επικοινωνιακή «καμπάνια» για να αποφυλακιστεί και ο Γιώργος Τράγκας ζητούσε μετ' επιτάσεως την αποφυλάκισή του, δηλώνοντας κάθε φορά πως πάσχει από σοβαρά προβλήματα υγείας και ότι ήταν βαριά άρρωστος.


Θα πρέπει να τονιστεί ότι η συγκεκριμένη αναφορά για «χρηματισμό» του Γιώργου Τράγκα, υπήρχε και σε δικογραφία που είχε σχηματίσει η Ασφάλεια Αττικής το 2015 για την «Μαφία των φυλακών». Τελικά, ο επιχειρηματίας αποφυλακίστηκε πριν από το 2015, αφού παρέμεινε 18-19 μήνες στην φυλακή. Το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι για την υπόθεση Τράγκα, η Αρχή για το Ξέπλυμα του μαύρου χρήματος, κάλεσε ατύπως κάποιους επιχειρηματίες για προφορική συζήτηση. Οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες παραδέχτηκαν ότι έδιναν διαφημίσεις στον Τράγκα, καθώς έπεφταν θύματα εκβιασμού. Οι συγκεκριμένες μαρτυρίες, εμπεριέχονται στο πόρισμα του ΣΔΟΕ και τονίζεται ότι πρόκειται για περίπου 30-40 επιχειρηματίες που έμμεσα ή άμεσα παραδέχτηκαν τις παράνομες δοσοληψίες.


σχόλιο makpress: Προφανώς, η υπόθεση αφορά τον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, στον οποίο πράγματι ο Τράγκας αφιέρωσε δεκάδες εκπομπές, όπου ούρλιαζε για τα προβλήματα υγείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου