Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Στο Νοσοκομείο ο Ευάγγελος Βενιζέλος - Πρόβλημα και με Ανδρουλάκη !

Στο Νοσοκομείο Σωτηρία μεταφέρθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός.... βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό και κρίθηκε σκόπιμο να νοσηλευτεί, προκειμένου να κάνει κύκλο εξετάσεων και να λάβει ειδική αγωγή. Θα παραμείνει στην οικία του Μετά τις εξετάσεις αποχώρησε από το νοσοκομείο και θα παραμείνει στην οικία του για όσο διάστημα παραμένει θετικός στον ιό.   Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του είναι καλή. 

 Να θυμίσουμε ότι λιγότερο από μια εβδομάδα πριν, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ορίστηκε μέλος της επταμελούς ομάδας υψηλού επιπέδου (Council of Europe’s High-level Reflection Group). Η επιτροπή θα εισηγηθεί σχετικά με τον ρόλο που καλείται να διαδραματίσει το Συμβούλιο της Ευρώπης, προωθώντας τους καταστατικούς σκοπούς του και τις ευρωπαϊκές αξίες, μέσα στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται με τη ρωσική εισβολή και τον πόλεμο στην Ουκρανία και μετά τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τον Οργανισμό, αλλά και την εκ μέρους της καταγγελία της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. 

 Περαστικά από Ανδρουλάκη 

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ευχήθηκε «περαστικά» στον Ευάγγελο Βενιζέλο όταν πληροφορήθηκε πως ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διεγνώσθη με κοροναϊό.


Θετικός στον κορωνοϊό και ο Νίκος Ανδρουλάκης

Το τεστ έβαλε… δυο γραμμούλες και ο Νίκος Ανδρουλάκης προστέθηκε στη λίστα εκείνων που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.


Με μια ανάρτηση, το πρωί της Δευτέρας (20.06.2022), ο Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και ζήτησε απ’ όλους να προσέχουν γιατί ο ιός είναι ακόμη εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου