Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Θεσσαλονίκη: Άνδρας σε αμόκ εισέβαλε σε διαμέρισμα πυροβολώντας μπροστά στα παιδιά του (εννοείται, πρεζόνι)

Πρεζόνι, πρεζόνι, αλλά τα παιδιά τα έσπερνε  αβέρτα ο ευάλωτος...

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή του Φοίνικα, στη.... Θεσσαλονίκη, όταν άντρας άνοιξε πυρ για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.


Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων ο άντρας, αγνώστων στοιχείων, πυροβόλησε πέντε με έξι φορές στον αέρα κοντά στην εκκλησία της Παναγίας στον Φοίνικα.

Στη συνέχεια έσπασε την πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας, ανέβηκε μέχρι τον 4ο όροφο και στη συνέχεια διέφυγε με αυτοκίνητο προς την περιφερειακή οδό.

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία όπου, σύμφωνα με μαρτυρίες, μεταφέρθηκαν στο οικείο Αστυνομικό τμήμα τρία ανήλικα παιδιά και νεαρή κοπέλα.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες όταν η αστυνομία μπήκε στο σπίτι βρήκε 3 ανήλικα μόνα τους. Η μητέρα τους, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι στο νοσοκομείο καθώς γέννησε σήμερα. Ο δράστης πιθανόν να είναι ο σύζυγος.

Από την έρευνα στο διαμέρισμα βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι ο δράστης είναι και χρήστης ναρκωτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες στο διαμέρισμα βρέθηκε επίσης και μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών τόσο κάνναβης όσο και ηρωίνης.

Ο δράστης από ό,τι φαίνεται από τους κάλυκες που βρέθηκαν πυροβολούσε και εντός της πολυκατοικίας με μια σφαίρα να καρφώνεται σε πόρτα διπλανού διαμερίσματος.

Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή με το όχημά του. Μόλις βγήκε στον περιφερειακό, με κατεύθυνση προς δυτικά, συγκρούστηκε με όχημα ωστόσο συνέχισε την πορεία του, ενώ η ΕΛΑΣ είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Τελικά ο άνδρας εντοπίστηκε στην περιοχή του ΤΙΤΑΝ, σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού, όπου τελικά συνελήφθη από άνδρες της άμεσης δράσης.

Άνδρες της ΟΠΚΕ που βρίσκονται από την αρχή στο σημείο πριν από λίγο προσήγαγαν ένα άτομο, το οποίο έβγαλαν από την πολυκατοικία.

Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου