Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση του βουλευτή της... Νέας Δημοκρατίας Β’ Θεσσαλονίκης, προέδρου της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς Σάββα Αναστασιάδη στον Άγιο Αθανάσιο του Δήμου Χαλκηδόνος. Στην εκδήλωση, που έγινε στην πλατεία μπροστά από το Παλιό Δημαρχείο, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του βουλευτή και έδωσαν ηχηρό «παρών» εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολίτες όλων των ηλικιών παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που έπληξαν νωρίτερα την περιοχή.

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε στη μεγάλη σειρά των μέτρων στήριξης των πολιτών που έλαβε η κυβέρνηση παράλληλα με το μεταρρυθμιστικό της έργο από το 2019. «Στεκόμαστε δίπλα στον κάθε πολίτη και κρατάμε όρθια την κοινωνία», τόνισε.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο κ. Αναστασιάδης στα μέτρα στήριξης του αγροτικού κόσμου. «Αναστέλλουμε το τέλος επιτηδεύματος για αγρότες και αλιείς. Επιστρέφεται ο Ε.Φ.Κ. για το αγροτικό πετρέλαιο για όλο το 2022. Μειώσαμε τον Φ.Π.Α. ζωοτροφών και εφοδίων από το 13% στο 6%. Παράλληλα με τον νέο μηχανισμό στήριξης για την απορρόφηση των αυξήσεων στο ρεύμα, οι αγρότες και τα αγροτικά τιμολόγια θα έχουν μείωση των ανατιμήσεων κατά 90%- 95%», επισήμανε.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος Στέλιος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στην πρωτοβουλία του Σάββα Αναστασιάδη ως προέδρου της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς χάρη στην οποία προσφυγικοί σύλλογοι από όλη την χώρα -μεταξύ των οποίων και αυτοί του Δήμου Χαλκηδόνος- επισκέπτονται το Κοινοβούλιο και ενημερώνουν την Επιτροπή σε σειρά ειδικών συνεδριάσεων για τις δράσεις τους στο πλαίσιο του επετειακού έτους 2022 για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, στις 8.30 μ.μ. ο κ. Αναστασιάδης θα πραγματοποιήσει πολιτική εκδήλωση – ομιλία στα Κουφάλια (Θεατράκι, δίπλα στο Δημαρχείο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου