Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Βελόπουλε γιατί ψεύδεσαι;

Βελόπουλε γιατί ψεύδεσαι; Μετά τις ....δήθεν “επιστολές του Χριστού”, πήρες στο στόμα σου τον ευπατρίδη Πρόδρομο Εμφιετζόγλου.

Η γνωστή πολιτική σου επιπολαιότητα δεν δικαιολογεί την προσωπική συκοφάντηση προσωπικοτήτων που προσέφεραν τόσα πολλά στην Ελλάδα και στους Έλληνες. Το τελευταίο σου ατόπημα να συκοφαντήσεις τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου σε εκθέτει ανεπανόρθωτα.

Στην εκπομπή του Focus FM 103,6 της 28.05.2022, δήλωσες με στόμφο και απαξιωτική βεβαιότητα ότι ο Εμφιετζόγλου πήγε στην εκδήλωση του Μπουρλά και μάλιστα στο πλευρό του Μπουρλά. Επανέλαβες για να το εντυπώσει το πολιτικό σου ακροατήριο ότι βγαίνει ο Εμφιετζόγλου και πάει στον Μπουρλά. Τέλος, για να τριτώσει η ψευδολογία σου, επανέλαβες: «… εδώ πήγε ο άλλος ο Ελληνολάτρης στον…πως λέγεται… στον Μπουρλά ...».

Το όνομα του… “Ελληνολάτρη” που έπιασες στο στόμα σου είναι Πρόδρομος Εμφιετζόγλου. Όσα ανάφερες είναι ψευδή. Τα έλεγξες, προτού τα εκστομίσεις; Η δημόσια διαπόμπευσή σου με τις δήθεν “επιστολές του Χριστού” δεν σου δίδαξε τίποτα;

Όταν κάπου ανακάλυψες πως υπάρχουν μη-Κανονικά, κοπτικά χειρόγραφα που ευρέθησαν στις σπηλιές του Ναγκ Χαμαντί, πίστεψες πως ανακάλυψες “επιστολές του Χριστού” και βγήκες θεολογίζων να εκτεθείς στο πανελλήνιο και στου συνανθρώπους μας που (αντίθετα με εσένα) έχουν ειλικρινή και σοβαρή σχέση με την Εκκλησία.

Όταν διάβασες εδώ κι εκεί κακόβουλες φήμες για τον ευπατρίδη πρόεδρο της Πατριωτικής Ένωσης, δεν ένιωσες την παραμικρή ανάγκη να τις επιβεβαιώσεις;

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου δεν έχει συναντήσει ποτέ τον Αλβέρτο Μπουρλά. Δεν τον γνωρίζει. Δεν πήγε σε καμία εκδήλωσή του ή εκδήλωση προς βράβευσή του. Δεν στάθηκε ποτέ στο πλευρό του ανθρώπου της Pfizer.

Στάθηκε διαχρονικά δίπλα στις Ελληνίδες και στους Έλληνες, ευεργετώντας την ακριτική Ελλάδα και τους ξεχασμένους αυτής της πατρίδας, με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από την περιουσία που έβγαλε με τον ιδρώτα του και την οποία δεν έχει κατατεθειμένη σε τράπεζες της αλλοδαπής, πολλώ δε μάλλον στην γερμανική Ντόιτσε Μπανκ.

Προσωπικά, με στενοχώρησε βαθύτατα που αποκάλεσες τον “τελευταίο Έλληνα ευεργέτη” “Ελληνολάτρη”. Δεν σε δικαιολογώ, ακόμα και βλέποντας τί είσαι διατεθειμένος να κάνεις για να κερδίσεις τις ψήφους των κουρασμένων και προδομένων Ελληνίδων και Ελλήνων.

Έχεις τα μέσα και τα βήματα για να ζητήσεις δημοσίως συγγνώμη, στον άνθρωπο που θα μπορούσε να είναι πατέρας σου - και σίγουρα είναι πατέρας του Έθνους.

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Επικεφαλής του κόμματος ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ - ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ στην Θεσσαλονίκη | Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης με την παράταξη ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου