Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Μητσοτάκης - Το πρόγραμμα επισκέψεων

Έρχεται ο Πρόεδρος και άνοιξε ο καιρός! Χαρά Θεού το πρωί!
 Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να.... συμμετέχει στις εργασίες της Βαλκανικής Συνόδου, που θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Hyatt.


Ο κ. Μητσοτάκης θα έχει σύμφωνα με πληροφορίες ολοήμερο πρόγραμμα στην πόλη, καθώς νωρίς το πρωί θα επισκεφτεί το «Ποσειδώνιο» Αθλητικό Κέντρο, τα ανακαινισμένα και αναβαθμισμένα γήπεδα του οποίου εγκαινιάστηκαν μόλις προχτές από τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου. Επίσης, αναμένεται να παρακολουθήσει για λίγο αγώνα βετεράνων.


Στις 11:00 , ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί την αγορά της Θέρμης και στη συνέχεια θα μεταβεί στον Τρίλοφο, σε κοινωνική υποδομή, προκειμένου να δει τις εγκαταστάσεις και να συνομιλήσει με τους φιλοξενούμενους.


Στις 13:00 ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί πλέον στο Hyatt για τη Σύνοδο, στην οποία συμμετέχουν οι ηγέτες των Βαλκανίων, αλλά και ο Γερμανός Καγκελάριος, Όλαφ Σολτς. Στις 17:00 είναι προγραμματισμένη η παρέμβαση του πρωθυπουργού.


Επίσης, το βράδυ, μετά το πέρας των συνομιλιών ο κ. Μητσοτάκης θα παραθέσει δείπνο προς τιμήν των υψηλών επισκεπτών. Ο δε κ. Σολτς πληροφορούμαστε ότι θα διανυκτερεύσει στη Θεσσαλονίκη και από την επομένη στο πρόγραμμά του είναι περιοδεία στις γειτονικές βαλκανικές χώρες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου