Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Mission accomplished για την Λεπέν

 ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ:
''Mission accomplished'' για την Λεπέν, πέτυχε αυτό που πετυχαίνει διαχρονικώς η άκρα δεξιά στην Γαλλία, παριστάνοντας εκουσίως τον μπαμπούλα, βγάζει νικητή τον... αντίπαλο.

 Επειδή τα κόμματα της άκρας δεξιάς σε γενικές γραμμές υπηρετούν το εκάστοτε πολιτικό σύστημα, ούτε ακροδεξιά είναι, με την πολιτική βαρύτητα του όρου, ούτε θέλουν να πάρουν την εξουσία.

 Κάποιες φορές εμφανίζεται κάποιος ''ακροδεξιός'', ακροδεξιός με την έννοια που ορίζουν τα ΜΜΕ, δηλαδή κατά της Ισλαμοποίησης κλπ και απειλεί το σύστημα όπως έκανε ο Πιμ Φόρτουιν στην Ολλανδία, δολοφονήθηκε με τις γνωστές μεθοδεύσεις, επιλέγεται ο χρήσιμος ηλίθιος αριστερός που δεν μπορεί να μοιράσει σε δύο γαϊδούρια άχυρο και τον δολοφονεί..... 

 Και φυσικά ο Φόρτουιν εκνευριζόταν όταν τον συνέκριναν με την Λεπέν, η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν ακροδεξιός όπως τον παρουσίαζε το σύστημα, επειδή ήταν κατά της πολυπολιτισμικότητος, της Ισλαμοποίησης και της παράνομης μετανάστευσης στην οποία έχουν καταδικάσει οι επικυρίαρχοι την Ευρώπη.
 Και ως δηλωμένος ομοφυλόφιλος που δεν υπάκουε στην ατζέντα της πολιτικής ορθότητος, απαντούσε με τον δικό του πειστικό τρόπο στις κατηγορίες για ξενοφοβία λέγοντας ότι δεν μισεί του Άραβες άνδρες αλλά κοιμάται και μαζί τους. 

Ασχέτως με την προσέγγιση του καθενός στο συγκεκριμένο ζήτημα, είναι πασιφανές ότι το σύστημα δύσκολα θα μπορούσε να τον αντιμετωπίσει σε καθαρά ιδεολογικό-πολιτικό επίπεδο. Εκ των υστέρων, έτσι αντιλαμβάνεται ο καθείς, ποιος πολιτικός πραγματικά ήταν ανεξάρτητος και πατριώτης, όταν καταλήγει έτσι:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου