Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Γάκης: Η φυσική ανοσία κρατάει ένα χρόνο

#Ολοι ξέρουν ότι η φυσική ανοσία είναι υπέρτερη της όποιας εμβολιαστικής.
#Θα διαβάσατε, σε προηγούμενη ανάρτηση μου, ότι....πλην των άλλων, η Φυσική ανοσία (χυμική - IgA και Κυτταρική) κατευθύνεται κυρίως προς το αναπνευστικό , διότι η λοίμωξη είναι αναπνευστική και αερογενής ενώ η Εμβολιαστική είναι αιματογενής (ενδομυική χορήγηση που καταλήγει στην αιματική κυκλοφορία). Δηλαδή είναι και πιο σωστά τοποθετημένη.
#Μία πρόσφατη επιστημονική δημοσίευση, από το προσωπικό της Cleveland Clinic, USA, επιβεβαιώνει τα όσα λέμε εδώ και 1 χρόνο. Παρατηρείστε , μόνο, τι τράβηξαν για να δημοσιευθεί…Υπεβλήθη για δημοσίευση στις 10/11/21, δημοσιεύθηκε στις 13/1/22 και διορθώθηκε μετά και ξαναδημοσιεύθηκε στις 18/2/22. Πρωτοφανές! (Αντιλαμβάνεστε ότι δεν πολυάρεσαν τα αρχικώς γραφόμενα)
#Αποδεικνύεται ότι η φυσική ανοσία διαρκεί τουλάχιστον 1 έτος και ότι ο επί πλέον εμβολιασμός δεν προσφέρει κάτι στατιστικά σημαντικό και ότι υπερέχει σημαντικά έναντι των ανεμβολίαστων και διαρκεί περισσότερο από την εμβολιαστική ανοσία…
#Κάτι που γνωρίζαμε δηλαδή
#Σας το αναρτώ για να δείτε πως «διευκολύνονται» οι επιστημονικές ανακοινώσεις και πως καταστρέφονται μετά τις «διορθώσεις»…(πιο δυσνόητο κείμενο, κακογραμμένο, που ο αναγνώστης πρέπει να προσπαθήσει δύο και τρεις φορές να επαναλάβει την πρόταση για να βγάλει συμπέρασμα, δεν έχω ξαναδεί!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου