Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Έτσι κάνουν δουλειά οι τοκογλύφοι

 Μόλις έχασαν τον πλήρη έλεγχο (για να τσεπώσουν 44 δις από έναν χαζοβιόλη, που θα κλαίει τα λεφτά του), έριξαν την ...(απολύτως αναμενόμενη σε μας) ομοβροντία: "τώρα που δεν είναι στα χέρια μας, φέυγουμε! Πάμε σε άλλο μαγαζί"

Το ίδιο έργο παίζουν σήμερα, ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ sites! Δισεκατομμύρια ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, προσπαθώντας να "σπρώξουν" κάτι που θα χαλάσει το twitter.

Κι επειδή οι εκλεκτοί αυτοί κύριοι (μια οικογένεια είναι) ελέγχουν το 99% των δυτικών ΜΜΕ, όλα παίζουν την ίδια κασέτα! Ανακάλυψε ξαφνικά κι ο Χασάν με ένα σάιτ των 5.000 επισκέψεων το χρόνο στη Ζιμπάμπουε, το ....Mastodon !!!!!!!!! Πρώτη φορά το ακούτε ε;  Θα σας το μάθουν με το ζόρι!

Με τις γνωστές τακτικές, που στο marketing περιγράφονται μονολεκτικά ως "παρακίνηση".

Δηλαδή, με παπαριές όπως "όλοι πηγαίνουν στο ...", "μα τι είναι επιτέλους αυτό το ,...που χαλάει κόσμο;" "σάλος με τη μετακίνηση εκατομμυρίων στο mastodon" (κι ας μην έχουν μεταφερθεί ούτε 1.000! Αυτοί θα μιλάνε για εκατομμύρια ! οπότε πράγματι θα μεταφερθούν εκατομμύρια) κ.λπ.

Κι έτσι, τα ΜΜΕ, θα φτιάξουν έναν ακόμη "ήρωα", τον ιδρυτή του Mastodon, παντελώς άγνωστο μέχρι χθες, Eugen Rochko. Σαν τα χιλιάδες success stories εκλεκτών πιστιρικάδων, που "πετυχαίνουν". Φυσικά, ως φυσικά πρόσωπα, δεν έχουν παρά ελάχιστες μετοχές. Η αληθινή περιουσία , αλλά και η ζωή των εκλεκτών νεαρών, ανήκει στους μεγάλους, δηλαδή στο Vangaurd group, εκεί που ανήκουν ΟΛΑ σ΄αυτόν τον πλανήτη κι αυτό το γνωρίζει λιγότερο από το 1% των ανθρώπων! 

Το 99% νομίζει ότι το facebook, το ΄χει ένας έξυπνος και ικανός πιτσιρικάς και είναι τόσο μάγκας, που απέκτησε ισχύ να γράφει στα παλιά του παπούτσια, ακόμη και το Κογκρέσο των ΗΠΑ!!!

Πίσω από όλα είναι η Αγία Περιούσια Οικογένεια στην οποία φαίνεται πως άφησε ο Θεός τον πλανήτη ή τουλάχιστον έτσι πιστεύει η Οικογένεια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου