Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Θα κλαίει τα λεφτά του ο Elon Musk

 Μόλις ακούστηκε (δεν έπεσαν οι υπογραφές) ότι ο Elon Musk αγόρασε το twitter, πλημμύρισε ο παγκόσμιος τύπος των... Ρότσιλντ (δηλαδή το 99% των μεγάλων ΜΜΕ της Δύσης), σε αρνητικά δημοσιεύματα, με το ίδιο απολύτως αναμενόμενο περιεχόμενο ("αβέβαιο το μέλλον" "ανησυχία" κλπ).


Τα ίδια ΜΜΕ εκθειάζουν ως success stories, οποιαδήποτε κίνηση "επενδυτή", εφ όσον βέβαια ανήκει στο δόγμα της νέας τάξης. Προβλέψιμη, βαρετή, αηδιαστική, η άπληστη "νέα τάξη", με τη λύσσα της να χειραγωγήσει τη σκέψη του δυτικού ανθρώπου...

Αν το αγοράσει, τα ΜΜΕ εκλεκτής ιδιοκτησίας (δηλαδή ..όλα), θα ξεδιπλώσουν όλη την αρνητική φρασεολογία, με τις γνωστές λέξεις κλειδιά ("σκοτεινή", "αβέβαιη" "ανησυχητική" κ.λ.π.), με συνωμοσιολογίες ("τον έβαλαν οι Κινέζοι", "είναι ...φιλορώσος", "είναι ακροδεξιός",)  και θα τον αναγκάσουν να πουλήσει με τεράστια ζημία ή να κλείσει το μαγαζί. 

Για κάποιο μεταφυσικό λόγο, οι άπληστοι τοκογλύφοι, λατρεύουν να φοβίζουν τα πρόβατα, αποδίδοντας τη λέξη dark, δίπλα από το όνομα του μη εκλεκτού που θέλουν να ακυρώσουν. Έχουν τεχνογνωσία αιώνων, στις δολοφονίες χαρακτήρα. 

Δεν θα υπάρξει ΟΥΤΕ ΕΝΑ θετικό δημοσίευμα στα μεγάλα νεοταξίτικα sites (και στα ελληνικά, τύπου Πρώτο θέμα, in.gr κλπ), από δω και πέρα.

Μαγαζί στη Δύση, που να μην ανήκει στο Vanguard group, απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. 









 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου