Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Βίντεο: Άγριος ξυλοδαρμός οδηγού ταξί στη Γλυφάδα

 Θύμα άγριας επίθεσης από άγνωστο (για νταβατζής μοιάζει) έπεσε ένας οδηγός στη Γλυφάδα, με τον ξυλοδαρμό του μάλιστα να έχει καταγραφεί και από κάμερα ασφαλείας. Όπως φαίνεται, ....ο άνδρας που του επιτίθεται αρχικά ακολουθεί μία κοπέλα που προσπαθεί να μπει στο ταξί. Αφού δεν της επιτρέπει την είσοδο, ο οδηγός βγαίνει από το όχημα για να του ζητήσει τον λόγο. Σε εκείνο το σημείο, και μετά από μία μικρή στιχομυθία τους, ο άγνωστος επιτίθεται στον οδηγό και αρχίζει να τον χτυπά με μανία.

"Φτάνοντας η κοπέλα στο ταξί, πάει να ανοίξει την πόρτα, δεν κατάφερε να την ανοίξει γιατί την έφτασε το παιδί που έτρεχε να την προλάβει. Την πιάνει, την πετά στην άκρη και μετά μου λέει, βρίζοντάς με, 'πάρε το ταξί και σήκω φύγε'. Εγώ εκεί σάστισα εκεί, γιατί πήρε την κοπέλα και την πέταξε στην άκρη. Στην πρώτη γροθιά μού έσπασε το δόντι, ενώ έχω κάταγμα στη μύτη", λέει ο οδηγός του ταξί.

Μάλιστα, ένας περαστικός ακούγεται να φωνάζει στον δράστη της επίθεσης: "Ρε φίλε τι φταίει ο άνθρωπος;".

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση. Το υλικό βρίσκεται στα χέρια των αρχών και εξετάζεται, ενώ ο δράστης αναζητείται από την αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου