Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κλείνει αύριο η Θεσσαλονίκη, επειδή θα κάνουν πορεία οι κουκουλοφόροι

 Σπασίματα, καψίματα και καταστροφές ετοιμάζουν οι κουκουλοφόροι, οι οποίες θα είναι μικρές, καθώς αυτή τη φορά ....είναι μόνοι τους οι μπαχαλάκηδες. 

Δεν έχουν στο πλευρό τους, τους επαγγελματίες του Μαύρου Στρατού, οι οποίοι μπαίνουν μαζί τους, όταν ο σκοπός είναι ιερός (π.χ. να φοβίσουν μια κυβέρνηση, που θέλει να συνδεθεί με ρώσικο αγωγό, να φοβίσουν πατριώτες που διαμαρτύρονται για την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας ή άλλα τέτοια ενοχλητικά για τις μυστικές υπηρεσίες φίλων χωρών που εκπαιδεύουν κάτι τομάρια, που τα ΜΜΕ αποκαλούν ενίοτε "αντεξουσιαστές", ενώ πρόκειται απλά για πράκτορες, όσο κι αν επιχειρείται να αποδομηθεί ή να καταστεί γραφικός ο όρος). 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ανήκει στις υπάκουες κυβερνήσεις κι έτσι έχουμε ησυχία. Παρελαύνουν μόνο οι ακίνδυνοι φελλοί αριστεριστές μπαχαλάκηδες, που δεν μπορούν να κάνουν μεγάλες ζημιές. Πήραν θάρρος, νόμισαν ότι είναι παντοδύναμοι, επειδή εν αγνοία τους, οι "υπηρεσίες" έστειλαν μαζί τους τα καθάρματα του Μαύρου Στρατού σε κάποιες πορείες.  

Τα φοιτητάκια που φαντασιώνονται "εξεγέρσεις", μπορούν να κάνουν ζημιά, μόνο όταν έχουν την υποστήριξη του στρατού των "antifa", αυτών των εκπαιδευμένων σκατόψυχων καθαρμάτων, που χαρτζιλικώνει και χρησιμοποιεί η ελίτ των τοκογλύφων, όταν θέλει να εκβιάσει μια κυβέρνηση που έχει εθνική ανεξαρτησία, να στηθεί στα τέσσερα. Αμα είσαι στημένος στα τέσσερα στις απαιτήσεις τους, δανείζεσαι όσο πρέπει, ξεπουλάς ό,τι πρέπει, κ.λπ., όλα κυλάνε ομαλά και οι μπαχαλάκηδες εξουδετερώνονται εύκολα.



 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για αύριο Σάββατο 15 Ιανουαρίου ανακοίνωσε η Τροχαία λόγω της προγραμματισμένης συγκέντρωσης για τη στήριξη στις καταλήψεις με πρωτοβουλία ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου, μετά την εκκένωση της κατάληψης «Στέκι στο Βιολογικό» του ΑΠΘ

Η πορεία είναι προγραμματισμένη για τις 13:00 με τους κεντρικούς δρόμους της πόλης να αναμένεται να κλείσουν εκείνη την ώρα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, το Σάββατο (15-01-2022) λόγω συγκέντρωσης που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης, θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Από την 06.00΄ ώρα του Σαββάτου (15-01-2022) και μέχρι την

24.00΄ώρα της ιδίας ημέρας δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, ως εξής:

  • Εθνικής Αμύνης, στο τμήμα της από την οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι την οδό Τσιμισκή.
  • Εγνατία, στο τμήμα της από την οδό Γ΄Σεπτεμβρίου μέχρι οδό Εθνικής Αμύνης.
  • Αγγελάκη, στο τμήμα της από την οδό Αλεξ. Σβώλου μέχρι την οδό Εγνατία.
  • Σε καίρια σημεία θα υπάρχουν τροχονόμοι που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία και θα διευκολύνουν τους οδηγούς.
  • Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου