Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Ο καθηγητής Πανεπιστημίου με καλσόν που πληρώνει ανήλικους αλλοδαπούς για να τον πηδάνε

Υψηλά ιστάμενοι, ανώτατοι δικαστές, σεβάσμιοι καθηγητές, κάτω από τα κοστούμια φοράνε καλσόν και βγάζουν άγρια γούστα με ανήλικα αγοράκια. Το πρωί διδάσκουν στο Πανεπιστήμιο και το βράδυ φοράνε το καλσόν και ψωνίζονται ...

 "ανοίγοντας την πόρτα, αιφνιδιάστηκα βλέποντας τον καθηγητή γυμνό, σκυμμένο προς τα εμπρός, φορώντας μαύρο γυναικείο καλσόν, το οποίο ήταν κατεβασμένο. Πίσω του βρισκόταν νεαρός αλλοδαπός, τελείως γυμνός, ο οποίος συνουσιαζόταν με τον καθηγητή".

"μου αρέσει να....

νοικιάζω ανήλικα αγοράκια", φέρεται ότι ομολόγησε ο μερακλής gay καθηγητής, που τον "διακόρευε ο ανήλικος αλλοδαπός με τα δάχτυλά του".

Αυτά κι άλλα γαργαλιστικά, περιέχει η δικογραφία για τον καθηγητή, που ψωνίζει ανήλικους Ρουμάνους για να τον πηδάνε.





η συνέχεια στο

https://www.ereportaz.gr/o-kathigitis-panepistimiou-me-kratikes-theseis-i-tokoglyfia-kai-ta-anilika-agoria/


εν τω μεταξύ, βλέπω τώρα σε φωτο τον κύριο καθηγητή. Μια χαρά άνθρωπος, με την κουστουμιά του, το υφάκι του.... κι αυτός ο άνθρωπος, βάζει καλσόν και κάθεται να τον πηδάνε αλλοδαποί ανήλικοι, να του βάζουν δονητές στον πρωκτό (το λέει η δικογραφία), να ψάχνει να ψωνίζεται σε πιάτσες μεταμφιεσμένος... τι χούγια ρε γαμώτο... πόσο χαμηλά ρίχνει τον άνθρωπο το σεξουαλικό ένστικτο...κρατηθείτε λίγο ρε!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου