Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Μίνα Γκάγκα: Από τη Δευτέρα θα αναγνωρίζονται όλα τα εμβόλια (εκτός από το Ρώσικο)

Και τα 9 εμβόλια που αναγνωρίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θα μπορούν να πιστοποιούνται από τη σχετική πλατφόρμα από τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, όπως ανέφερε η.... αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, μιλώντας στην εκπομπή «ΕΠΤΑ» και απαντώντας στις ερωτήσεις των πολιτών, έτσι όπως τις μετέφερε στον τηλεοπτικό αέρα της ΕΡΤ ο επικεφαλής του ertnews.gr, Τάσος Οικονόμου.

Όπως τόνισε η κα Γκάγκα, «ανοιξε η πλατφόρμα για την αναγνώριση πιστοποιητικών από ευρωπαϊκές χώρες από ευρωπαϊκά εμβόλια και από Δευτέρα ανοίγει και για τα 9 εμβόλια του Παγκόσμιου Οργανισμού υγείας δηλαδή και για το ρώσικο και για το κινεζικό. Όλα τα εμβόλια θα μπορούν να αναγνωρίζονται και να δίνονται πιστοποιητικά».

ΝΕΩΤΕΡΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ:

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Πιο αλητεία δεν γίνεται! Αναγνώρισαν τελικά τους εμβολιασμούς εξωτερικού, αλλά ...μόνο αν τσιμπηθείς ΚΑΙ με Pfizer


Αυτά είπε η κ.Γκάγκα και αυτά μεταδίδουν ΟΛΑ τα ΜΜΕ, χωρίς να ψάξουν τι ισχύει!!!! 
Μόνο που ο Π.Ο.Υ. ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ το ρώσικο εμβόλιο. Αναγνωρίζει 8. 
Δηλαδή τα 
5 εβραϊκά (PFIZER, MODERNA, ASTRA ZENECCA, JOHNSON & JOHNSON, COVISHIELD ινδικής κατασκευής), 
1 Ινδικό το COVAXIN και 
2 Κινέζικα τα SINOPHARM και SINOVAC.




Αυτά δηλαδή:

Αναλυτικά η εξέλιξη των εγκρίσεων εδώ, live. Για το ρώσικο λέει ότι ...εξετάζεται :

Επομένως, πώς στέκει το "και για τα 9 εμβόλια του Παγκόσμιου Οργανισμού υγείας δηλαδή και για το ρώσικο και για το κινεζικό", αφού ο Π.Ο.Υ. αναγνωρίζει 8;

Για το ρώσικο εμβόλιο, ο W.H.O. (Π.Ο.Υ.) λέει συνεχώς ότι ...εξετάζεται (https://www.aljazeera.com/news/2021/10/13/who-says-approval-for-russias-sputnik-v-vaccine-still-on-hold)
ενώ ο ΕΜΑ ο ευρωπαϊκός ΕΟΦ, το εξετάζει από τις 4 Μαρτίου 2021 (https://www.ema.europa.eu/en/news/ema-starts-rolling-review-sputnik-v-covid-19-vaccine)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου