Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Φασίστες του τάγματος πρακτόρων "αντιφα" έκαναν συγκέντρωση υπέρ των φασιστικών μέτρων!

Ακροαριστεροί φασίστες, που αυτοαποκαλούνται "antifa", τίμησαν στη γενέτειρα του Χίτλερ τα κηρύγματά του για τον ευγονισμό και ζήτησαν από την εντελοδόχο κυβέρνησή τους ..σκληρότερα μέτρα. Δεν κρατιούνται τα φασισταριά του Μαύρου Στρατού που οι μυστικές υπηρεσίες που τον δημιούργησαν βάφτισαν "αντιφα", πουθενά στον κόσμο! 

Και στην Ελλάδα τα φασισταριά των "αντιφα" έκαναν αφισοκόλληση με σύνθημα "τσακίστε τους ανεμβολίαστους"!!! Οι θιασώτες του Χίτλερ ξεσαλώνουν μέσα από το βρώμικο πρακτορίστικο κίνημα των "antifa", που χρηματοδοτείται και οργανώνεται από μυστικές υπηρεσίες φίλων χωρών, που εξυπηρετούν μεγάλες εταιρείες και όχι χώρες και λαούς.





Η Αυστρία σείεται από μεγάλες συγκεντρώσεις κατά των κατασταλτικών μέτρων που ετοιμάζει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Ο συμβολισμός είναι πραγματικά εφιαλτικός. Στην γενέτειρα του Χίτλερ, η κυβέρνηση να ετοιμάζεται να πάρει μέτρα ολοκληρωτικού τύπου σε βάρος μεγάλης πληθυσμιακής ομάδας.


Ενδεικτικό το γεγονός της οργής είναι ότι το δημοφιλές σύνθημα που ακούστηκε κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων του Σαββάτου εξίσωσε τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς με «γενοκτονία» και την κυβέρνηση με μια «φασιστική δικτατορία» για την εφαρμογή της συγκεκριμένης πολιτικής.

334CCE73 6329 44F3 BBB4 95DE8292E9EA
Μεγάλες συγκεντρώσεις κατά των κατασταλτικών μέτρων της κυβέρνησης στη Βιέννη

Οι διαδηλωτές κατήγγειλαν την πρόθεση της κυβέρνησης να καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά του Covid για όλους τους πολίτες τον Φεβρουάριο – απόφαση που έλαβε στις 19 Νοεμβρίου ο πρώην καγκελάριος Alexander Schallenberg, ο οποίος έκτοτε ανακοίνωσε την παραίτησή του. Ο διάδοχός του, Καρλ Νεχάμερ, αναμένεται να επιβεβαιώσει εκ νέου την πολιτική αυτή. Στα τέλη Νοεμβρίου, ο τότε υπουργός Εσωτερικών Nehammer κατηγόρησε ως «εξτρεμιστές» όσους «υποδαύλισαν το αίσθημα κατά του εμβολιασμού».

Τουλάχιστον μία αντιδιαδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Βιέννης το Σάββατο. Περίπου 1.500 «αντιφασίστες» συμμετείχαν στη διαμαρτυρία, κάνοντας πορεία με συνθήματα όπως: «Φορέστε μάσκες! Ενάντια στους Ναζί, το κράτος και το κεφάλαιο!». ενώ κατηγόρησε την αντίπαλη συγκέντρωση ότι είναι μια σύναξη από ακροδεξιούς εξτρεμιστές, αντιεμβολιαστές και αρνητές του Covid.

Μιλάμε για τον ορισμό της παράνοιας. Οι αντιφασίστες να βρίζουν το κράτος και το κεφάλαιο, αλλά συγχρόνως να υπερασπίζονται την κρατική καταστολή και τις πολυεθνικές του φαρμάκου που έχουν πολλαπλασιάσει τα κέρδη τους λόγω της πανδημίας!

https://www.newsbreak.gr/kosmos/275942/oi-antifasistes-ekanan-antisygkentrosi-yper-ton-katastaltikon-metron/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου