Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Νεολαίοι για φτύσιμο, Τατιάνες για εμετό, ΜΜΕ για ροχάλες

Πώς, γελοία ΜΜΕ και εμετικοί "ενημερωτές", μετέτρεψαν ένα περιστατικό βίας μαθήτριας εναντίον καθηγητή, στο ακριβώς αντίθετο, με το λαό αποχαυνωμένο, φοβικό, να καταπίνει το σανό, που του σερβίρουν οι Τατιάνες, λες και δεν έχει δική του κρίση να καταλάβει ότι ...δεν μπορεί να είναι ανεκτός ο τραμπουκισμός καθηγητών , από την τσογλαναρία. Οι καθηγητές δεν είναι σάκος του μποξ και πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό.


Σχετικά με το περιστατικό στο ΕΠΑΛ.
Μια μαθήτρια παίρνει μια απουσία κατά τα προβλεπόμενα. Προφανώς η απουσία ήταν τεκμηριωμένη και καθόλα νόμιμη. Παρόλα αυτά στο διάλειμμα η μαθήτρια με απίστευτο θράσος και αγένεια απαιτεί να σβηστεί η απουσία και απειλεί!
Στη συνέχεια σηκώνει το χέρι και σπρώχνει τον καθηγητή (δες τη φωτογραφία που τον πιάνει από τον λαιμό), ο οποίος βρισκόμενος ουσιαστικά σε άμυνα την χαστουκίζει. Μετά ο μπράβος μαθητής του επιτίθεται και τον χτυπά και η μαθητική συμμορία του καταστρέφει το αυτοκίνητο!!!
Επιπλέον ένας άλλος μαθητής τραβά βίντεο, πράγμα που απαγορεύεται εντός του σχολείου με υπουργική απόφαση!!!
Σε αυτά τα περιστατικά υπάρχουν τουλάχιστον 7 ποινικά κολάσιμες πράξεις των μαθητών εναντίον του καθηγητή:
1) Έργω και λόγω εξύβριση
2) απειλή
3) βιαιοπραγία
4) πρόκληση σωματικών βλαβών
5) φθορά ξένης περιουσίας
6) παρόνομη βιντεοσκόπηση
7) παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Για την Τατιάνα επιπλέον το ποινικό αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης κλπ ...
Τα ποινικά αδικήματα αυτά μεταβιβάζονται και στους γονείς των μαθητών αφού αυτοί είναι ανήλικοι.
Το Υπουργείο από την άλλη χωρίς να εξετάσει τίποτε, χωρίς καμία ΕΔΕ, χωρίς οτιδήποτε απολύει τον καθηγητή, ο οποίος ήταν μάλλον αναπληρωτής, αντί να τον απομακρύνει και να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.
Μάλλον συντάχθηκε ταχύτατα με την Τατιάνα, μην τυχόν και του καταλογίσουν ολιγωρία και άλλα τινά, αλλά και για ψηφοθηρικούς λόγους!
Θα πει κάποιος έπρεπε ο καθηγητής να σηκώσει χέρι; Η απάντηση είναι όχι, αλλά ποιος ξέρει τι άκουσε τόση ώρα από τη "μαθήτρια" και πως αντέδρασε ο ψυχικός του κόσμος από τις συνθήκες που επικρατούσαν.
Η 16χρονη "μαθήτρια" μάλιστα δήλωσε ότι συχνά έπαιρνε απουσίες και μάλιστα χωρίς λόγο!!! Λες και οι καθηγητές είχαν κάτι να χωρίσουν μαζί της και της έβαζαν απουσίες. Πολλοί μαθητές κυρίως σε ΕΠΑΛ διαπληκτίζονται, βρίζουν και απειλούν καθηγητές για να τους σβήσουν απουσίες. Όσοι έχουμε υπηρετήσει σε ΕΠΑΛ τα ξέρουμε αυτά.
Άκουσα ακόμη ότι οι μαθητές διακιολογημένα έσπασαν το αυτοκίνητο του καθηγητή γιατί λέει στο σχολείο τους δεν ανέχονται τη βία. Τη βία όμως που άσκησε η "μαθήτρια" για την απουσία δεν την αναγνωρίζουν. Και προφανώς το σπάσιμο του αυτοκινήτου δεν θα το εντάσσουν στις βίαιες πράξεις!!!
Αυτά λοιπόν γιατί δυστυχώς έχουμε καταντήσει καθηγητές χωρίς αξιοπρέπεια...
ΣΧΓ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου