Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Μια Λατινοπούλου λέει αυτά που φοβούνται να πουν χιλιάδες άντρες

 Είναι νέα, μορφωμένη, ωραία και κυρίως, γράφει στα φρύδια της, τις γελοίες επιθέσεις κάποιων ψευτοπροοδευτικών, που όλο "προσβάλλονται", επειδή η κοπέλα λέει δημόσια, αυτά που όλοι οι χέστες λένε ιδιωτικά. Κι αυτό φέρνει σε έκδηλη αμηχανία τους κριτές της. Για παράδειγμα ΟΛΟΙ οι βουλευτές της ΝΔ στις ιδωτικές συζητήσεις με... τους ψηφοφόρους τους θεωρούν ηλίθιες τις εκδηλώσεις στη μνήμη του Γρηγορόπουλου (ακόμη και οι γονείς του αδικοχαμένου παιδιού, δεν θέλουν να χρησιμοποιείται/εργαλοιοποιείται το όνομά του από τους μπαχαλάκηδες ως αφορμή για επεισόδια), αλλά δημόσια ...μούγκα. Φοβούνται την παλαβή αριστερά του μίσους και του διχασμού ! 
Η Λατινοπούλου όμως δεν ψηφίζεται, ούτε θα ψηφιστεί ποτέ από τον "σοφό λαό", επειδή λέει με θάρρος αυτά που θέλει και λένε ΟΛΟΙ* ιδιωτικά, ενώ οι γλίτσες που εκλέγονται, λένε μόνο όσα θέλει να ακούσει η αριστερά, επειδή ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. Φοβούνται να μιλήσουν δημόσια, γιατί θα τους κράξει η παλαβή αριστερά του χαβιαριού, του μπάχαλου και του μίσους.


* απόδειξη ότι το σύνολο των 1.000 περίπου σχολίων από "ανώνυμους", είναι υπέρ της, ενώ όταν κάποιος "επώνυμος" μιλά, την "καταδικάζει". Οι ίδιοι οι "επωνυμοι" που την καταδικάζουν δημόσια, όταν είναι μόνοι τους αναφωνούν "να αγιάσει το στόμα σου κοπελάρα μου" και κατά βάθος τη ζηλεύουν που βρίσκει το θάρρος να μιλά ενάντια στα στερεότυπα της παλαβής αριστεράς του μίσους, κάτι που οι ίδιοι τρέμουν να κάνουν, επειδή απλά είναι δειλοί .


«Κάθε νεκρός που εξυπηρετεί την ατζέντα της Αριστεράς, γίνεται μάρτυρας» αναφέρει σε ανάρτησή της

Σε νέες ορθότατες δηλώσεις προχώρησε σήμερα η Αφροδίτη, Λατινοπούλου, που έχει πολλάκις προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις με τις δηλώσεις της -μεταξύ άλλων- για τις γυναικοκτονίες και τα πρότυπα ομορφιάς.

Αυτή τη φορά με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στρέφει με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook τα βέλη της στην Αριστερά, κατηγορώντας την ότι χρησιμοποιεί τους νεκρούς, που την εξυπηρετούν για την ατζέντα της, ενώ δεν δείχνει την ίδια «ευαισθησία» για τους νεκρούς της Μαρφίν, τα θύματα της 17 Νοέμβρη και τη Μυρτώ της Πάρου, όπως λένε άλλωστε ΟΛΟΙ οι Έλληνες, που δεν ανήκουν στο στενό κομματικό πυρήνα της αριστεράς ή στην αυνανιζόμενη διανόηση, που ενοχλείται από αλήθειες.

Απόσπασμα όσων λέει σε βίντεο που ανάρτησε στο Facebook:

«Με αφορμή την τραγική επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου θέλω να ασχοληθούμε με ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Τη μόνιμη εργαλειοποίηση αλλά και την εκμετάλλευση των νεκρών που βολεύουν την Αριστερά. Μην ξεχνάμε πως κάθε νεκρός που εξυπηρετεί την ατζέντα της γίνεται για την Αριστερά ένας μάρτυρας, ένα νέο αφήγημα που θα προσηλυτίσει κόσμο κοντά της.

Το ίδιο έγινε με τον Φύσσα, το ίδιο με τον Ζακ, το ίδιο φυσικά και με το παραπάνω με τον Γρηγορόπουλο. Εδώ έχουμε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις που η Αριστερά της επέλεξε για να αντλήσει δήθεν ηθικό πλεονέκτημα. […]

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα ηρωοποιήθηκε λες και δεν είναι ηρωίδες όλες οι μητέρες των παιδιών που έχουν δολοφονηθεί, δεν είναι ηρωίδες οι μητέρες των νεκρών της Μαρφίν, δεν είναι ηρωίδες όλες οι μητέρες των δεκάδων θυμάτων της 17 Νοέμβρη. Μάλλον όμως δεν είναι για τους Αριστερούς ηρωίδες οι μητέρες των δύο παιδιών που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Δεν είναι ηρωίδα η μητέρα της Μυρτώς αλλά και η ίδια η Μυρτώ που βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε από Πακιστανό.

Θυμάστε όμως κάποια διαδήλωση ή κινητοποίηση για όλα αυτά; Φυσικά και όχι γιατί πολύ απλά δε στηρίζει κανένα από αυτά τα θύματα το αφήγημα που προσπαθούν να στήσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου