Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Πέθανε γνωστός γυναικολόγος της Κατερίνης μετά το εμβόλιο της Pfizer

Η Κατερίνη θρηνεί την απώλεια του γνωστού γυναικολόγου, Νικόδημου Παπαοικονόμου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή λίγες μόνο ώρες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer, που έκανε.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το olympusmera.gr, ο 61χρονος γιατρός έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου και αισθάνθηκε αδιαθεσία, ενώ την Κυριακή το απόγευμα κατέρρευσε και διακομήσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε.

Η νεκροψία-νεκροτομή θα ρίξει φως στα ακριβή αιτία θανάτου.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 17:30 στον Ι.Ν Αγίας Αικατερίνης και ο ενταφιασμός στο Α’ Κοιμητήριο.


Το ψήφισμα του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ πληροφορήθηκε με οδύνη τον θάνατο του ιατρού ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021, εξήρε την προσωπικότητα του εκλιπόντος και αναγνωρίζοντας την σημαντική ιατρική προσφορά του αποφάσισε ομόφωνα να εκφρασθούν τα συλλυπητήρια των Μελών του Δ.Σ. στην οικογένεια του μεταστάντος και αντί στεφάνου ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ να προβεί σε δωρεά σε Φιλανθρωπικό Ίδρυμα του Νομού Πιερίας.

Ο Ιατρικός Σύλλογος δημοσιεύει και τη φωτογραφία του γυναικολόγου.

Πέθανε χθες Κυριακή σε ηλικία 60 ετών γυναικολόγος της Κατερίνης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν πολύ καλά στην υγεία του και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, ενώ μόλις μία μέρα πριν, το Σάββατο, συμπωματικά είχε κάνει στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης το εμβόλιο της pfizer για τον κοροναϊό.

Ο γιατρός διακομίσθηκε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.


https://www.pierianews.gr/2021/06/21/katerini-apeviose-gynaikologos/








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου