Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Θεσσαλονίκη: Αυτά είναι τα πρώτα σκηνικά της ταινίας «The Enforcer» με τον Αντόνιο Μπαντέρας

 Τι έγινε ρε παιδιά; Barracuda δεν τη λέγανε την ταινία; The enforcer έγινε τώρα;
Σάρκα και οστά παίρνει το «The Enforcer» με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας, καθώς ήδη το συνεργείο.... της παραγωγής στήνει στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης τα πρώτα σκηνικά για τις ανάγκες της ταινίας! Τα γυρίσματα της κινηματογραφικής παραγωγής, σκηνοθεσίας Ρίτσαρντ Χιουζ, αναμένεται να ξεκινήσουν στις 28 Ιουνίου και θα διαρκέσουν τουλάχιστον έξι εβδομάδες.

Η παραγωγή της Millenium θα μεταμορφώσει τις περιοχές της Θεσσαλονίκης σε γειτονιές του Μαϊάμι, στήνοντας σκηνικά με ζωντανούς φοίνικες, αμερικάνικα οχήματα, ταμπέλες, πινακίδες και πρατήρια καυσίμων. Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα και η άφιξη του Ισπανού σούπερ σταρ μαζί με την Κέιτ Μπόσγουρθ και τον ράπερ 2 Chains να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν ήδη ξεκινήσει με τη βοήθεια φορτηγών να ξεφορτώνουν σκαλωσιές και φορτία στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, για μία από τις βασικές σκηνές των γυρισμάτων.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr οι εργασίες στις εγκαταστάσεις της Μίκρας ξεκίνησαν από το περασμένο Σάββατο και αναμένεται να ολοκληρωθούν τα επόμενα 24ωρα, ενώ στη συνέχεια το συνεργείο θα μεταβεί και στα υπόλοιπα σημεία της Θεσσαλονίκης για να διαμορφώσει το σκηνικό στα «θέλω» του σκηνοθέτη.

Εκτός από τον Αντόνιο Μπαντέρας και την Κέιτ Μπόσγουορθ που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία, στο «The Enforcer» αναμένεται να συμμετάσχει και ο παγκοσμίου φήμης ράπερ, 2 Chainz. Ο 43χρονος Αμερικανός έδωσε τα χέρια με την παραγωγή και σύντομα θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της ταινίας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα υποδύεται τον «βασιλιά» του εγκλήματος.

η συνέχεια https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/thessaloniki-ayta-einai-ta-prota-skinika-tis-tainias-The-Enforcer-me-ton-antonio-mpanteras/3311661/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου