Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Οι κακοί λευκοί ετερόφυλοι ιθαγενείς

Γράφει ο Ναπολέων Λιναρδάτος

Σε κοινωνίες πιο κανονικές όποιος θέλει να γίνει πολύ πλούσιος γίνεται επιχειρηματίας. Σε άλλες κοινωνίες, που το κράτος παίζει «στρατηγικό» ρόλο, το άτομο που θέλει να γίνει πολύ πλούσιος επιβάλλεται να γίνει διαπλεκόμενος. Σε όλες τις κοινωνίες, το άτομο που ....έχει μια ακόρεστη δίψα για εξουσία, γίνεται αριστερός.

Η αριστερή απληστία για εξουσία δεν είναι η κοινή φιλοδοξία που μπορεί να έχει ένα άτομο που απλά θέλει ανέλθει κοινωνικά και οικονομικά. Η φιλοδοξία του αριστερού είναι ένας θρησκευτικού τύπου εθισμός που προσδοκά να ελέγξει και να εξουσιάσει το σύνολο της κοινωνίας στο σύνολο των δραστηριοτήτων που αναπτύσσονται μέσα σε αυτή την κοινωνία. Και ο έλεγχος της γλώσσας είναι το πιο εύχρηστο εργαλείο για όλους αυτούς που πάσχουν από αυτό τον εθισμό.

‘Ετσι φτάνουμε στην περίπτωση του προπαγανδιστικού όρου «γυναικοκτονία». Χρησιμοποιώντας την λέξη με τον ορισμό που έχει επιβάλλει η αριστερά αποδέχεσαι μια σειρά συμπερασμάτων για την υπόθεση χωρίς να χρειάζεται να ξέρεις τίποτα παραπάνω εκτός από το ποιος ήταν ο θύτης και το θύμα. Λευκός, ετερόφυλος, ιθαγενής ο θύτης με θύμα γυναίκα; Αν ναι, τότε αυτομάτως έχουμε «γυναικοκτονία».

Αν θυμάστε όταν στην αρχή υπήρχε η υποψία πως ίσως μετανάστες είχαν διαπράξει το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, τότε εκείνη την περίοδο δεν είχαμε «γυναικοκτονία», παρόλο που το θύμα ήταν γυναίκα που εμφανώς είχε φονευθεί από άνδρες. Τότε, οι σύντροφοι που τώρα σκούζουν «γυναικοκτονία», ήταν σε μια κατάσταση που επιστημονικά περιγράφεται ως μούγκα στη στρούγκα.

Γενικώς, οι σύντροφοι αποφεύγουν το θέμα της εγκληματικότητας μιας και ο συγκεκριμένος τομέας δραστηριότητας κυριαρχείται από αλλοδαπούς. Η δολοφονία στα Γλυκά Νερά ήταν μάννα εξ ουρανού για το αριστερό αφήγημα αφού τελικά είχαμε το σενάριο με το κατάλληλο θύμα και θύτη. «Κατέρρευσε η ακροδεξιά προπαγάνδα για τους αλλοδαπούς ληστές που διαπράττουν τα ειδεχθή εγκλήματα» θα γράψει η Εφημερίδα των Συντακτών. Επομένως δεν θα δείτε πολλά ρεπορτάζ ούτε πολλούς αριστερούς ακτιβιστές, «ειδικούς» και δημοσιογράφους να σχολιάζουν την χθεσινή είδηση για τον ομαδικό βιασμό στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου τρεις Πακιστανοί «παρέσυραν με δόλο στο σπίτι τους την 26χρονη που είναι τριών μηνών έγκυος και έχει νοητική καθυστέρηση και τη βίασαν. Από τις αρχές, αναζητείται και ένας Αφγανός.»

Αυτή η είδηση χαλάει το αφήγημα. Δεν επιτρέπει στην Εφημερίδα των Συντακτών και στο υπόλοιπο δημοσιογραφικό κατεστημένο να περάσει το αφήγημα πως το έγκλημα εναντίον των γυναικών είναι κάτι που έχει ως αιτία το μίσος που έχουν οι λευκοί, ετερόφυλοι, ιθαγενείς άνδρες για το γυναικείο φύλο. Το κακοί λευκοί, ετερόφυλοι ιθαγενείς δημιουργεί μια πληθώρα ευκαιριών για δράσεις, νομοθεσίες και κανόνες με το κατάλληλο ιδεολογικό πρόσημο. Η απληστία για εξουσία που λέγαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου