Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Ματαιώθηκε το ράλι Σερρών - Οι Σκοπιανοί επέμεναν να κατέβουν ως "Ομοσπονδία Αυτοκινήτου Μακεδονίας" κι όχι Βόρειας Μακεδονίας

«Αιτία της ματαίωσης του αγώνα η μη συμμόρφωση της διοργανώτριάς του, Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου της Βόρειας Μακεδονίας, η οποία αρνείτο να... προβεί στην αλλαγή της ονομασίας της, παρά την σχετική ενημέρωση της ΟΜΑΕ και επέμενε να αυτοαποκαλείται και να αναγράφεται στα επίσημα έγγραφα, ως "Ομοσπονδία Αυτοκινήτου Μακεδονίας"» τονίζει με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (OMAE).

«Ο αγώνας, που ζητούσε να τελέσει η Ομοσπονδία της Βόρειας Μακεδονίας στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, δεν είχε την απολύτως απαραίτητη για τη διεξαγωγή του ασφάλιση προς τρίτους και την ασφάλιση για το προσωπικό ατύχημα των αγωνιζόμενων. Η ματαίωση αγώνων είναι πάντα δυσάρεστη. Παρότι οι ευθύνες των διοργανωτών είναι ξεκάθαρες, από την πλευρά μας αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τη λύπη μας για την αναστάτωση σε όλους όσοι προγραμμάτισαν να συμμετάσχουν στον αγώνα» τονίζεται μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου