Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε

Γράφει ο Μήτσος Τούφας

 Απέ τις 7 Ιούνη ανοίξασι τα μπουρδέλα και χαράς ευαγγέλια για τους λάτρεις του πλερωμένου  έρωτα , για τα κορίτσια , και αγόρια που εργάζονται στον...

τομέα τούτονε και στις υπόλοιπες κατηγορίες εργαζομένων στα πέριξ του επαγγέλματος .

Άπαξ και διάβαξα τη διάταξις του αρμοδίου υπουργείου περί τον τρόπο λειτουργίας των εν λόγω κατεστημάτων εν μέσω κωρονοιού,   νόμιζα ότι ο  συντάξας ή ο υπογράψας ή και οι δυό μαζί είναι ή  άσχετοι, ή  ηλίθιοι ή αποστειρωμένα  ανέραστοι  ή   κάνουνε  πλάκα και με το μπαρντόν δηλαδής.

Να δούμε ρε μάγκες τις διατάξεις και τους περιορισμούς που θέτουσι αυτοί οι τραχανάδες και με το μπαρντόν και πάλι δηλαδής , αν η γλώσσα μου ξεφεύγει απ τα καθώς πρεπούμενα , την απαιτεί όμως το αντικείμενο , η διάταξις και η πλάκα του  όλου θέματος.

Πάμε το λοιπόν και τα κουκιά μπαγλάν.

''Οι εργαζόμενοι πρέπει να πλένουν τα χέρια τους με νερό και υγρό σαπούνι ή με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα πριν και μετά κάθε πελάτη. Εάν χρειάζεται, εφαρμογή γαντιών μιας χρήσης. Αποφυγή περιττής φυσικής επαφής (όπως η χειραψία)''

 Το οποίον πα να πει, πως πριν και μετά απ έκαστον περτσίνωμα , το κορίτσι θα αποστειρώνεται κανονικώς ,  το ίδιο και η τσατσά πριν και αφού  κάνει την σεμφωνία  περί τις υπερεσίες, τις έξτρα περιποιήσεις, τα κόλπα και τα σαλτανάτια ως και τον τιμοκατάλογο αυτών , η καθαρίστρια πριν  και μετά  που θα φροντίξει περί τις καπότες, τα χαρτομάντιλα, τις πετσέτες  ,το   στρώσιμο- αλλαγή σεντονιών κλπ. ομού με τον   νταβατζή ,πριν και μετά από το πλάκωμα στα μπουνίδια  σε πάσα έναν ζόρικο πελάτη.  Ούλοι δε οι προαναφερόμενοι θα φορούν γάντια μιας χρήσης. Να ξηγούμαστε. Μπορείς να της βάλεις ότι θες, όπου θες, αλλά χεραψίες με την ποτάνα , χτυπήματα στην πλάτη , ''ορέ μεγάλε'' , ''μπράβο τεράστιε'', ''ίσα μωρή χαμούρα'' και άλλα τέτοια συνοδευόμενα από ανάλογες χερονομίες απαγορεύονται ρητώς.  

'' Διατήρηση ανοιχτών παραθύρων και θυρών για είσοδο νωπού αέρα εκτός από τις πόρτες δωματίων όπου παρέχονται σεξουαλικές υπηρεσίες.''

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Πορτοπαράθυρα και άλλοι αεραγωγοί στο μπουρδέλα ούλα θα ναι ορθάνοιχτα. Αναφανδόν .Εξ άλλου τα κατεστήματα αυτά βρίσκονται στα Κολονάκια και στα Πανοράματα και τυγχάνουσιν ευάερα και ευήλια κτήρια  για να μπορεί να μπουκάρει φρέσκος  και καθαρός ο αήρ.  Πάντως οι πόρτες του γαμιστρώνα θα είναι  κλειστές  φυσικά , δια να αποφευγθεί τυχόν πλευρίτωμα ,ένεκα ιδρώτος πάνω στο αγκομαχητό. Νομίζω;Ύστερα το μπανιστήρι χρεώνεται έξτρα.  

''Η παροχή υπηρεσιών να μην ξεπερνά τα 15 λεπτά ανά πελάτη''

 Ο΄τι πρόλαβες πρόλαβες μεγάλε. Η τσάτσα απ έξω με το χρονόμετρο και την κουδούνα, η ποτάνα να σο λέει αβέρτα ''Αντε τελείωνε μωρό μου θα φάμε πρόστιμο''  , ο νταβάς "Αντε τέλιωνε ρε μεγάλε μη μας την πέσουν οι μπάτσοι του Χαρδαλιά και πλερώνουμε τζερεμέδες  να πούμε''. 

  Δεν επιτρέπεται η παροχή υπηρεσίας με δύο ή περισσότερους πελάτες. 

Παρτούζες  και άλλα τέτοια  κόλπα, να πούμε, απαγορεύονται ρητώς, ένεκα υπάγονται σε έτερες διατάξεις περί συνωστισμού και συναθροίσεων .

 
Κατά τη σεξουαλική επαφή, θα πρέπει να εφαρμόζονται σεξουαλικές στάσεις που εξασφαλίζουν απόσταση και όχι πρόσωπο με πρόσωπο επαφή. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον ενός αντιβραχίου μεταξύ των κεφαλών των δύο ατόμων.

 Το οποίον  πισωκολλητά , κωλονάτα, ιππαστί ένθεν και ενθεν και άλλα τέτοια ωραία είναι επιτρεπτά . Στάσεις ιεραποστολικές , αγαπησιάρικες και παντρεμενέικες   απαγορεύονται . Με την προτροπή και ενθάρρυνσις του υπουργείου όμως θα μάθετε απ έξω κι ανακατωτά ούλο το  Κάμα- Σούτρα ρε αχάριστοι. Δια να κρατούνται οι απαραίτητες αποστάσεις μπορεί καθ  όσον σπρώχνεις , να σε έχει η ποτάνα καρυδωμένο ή σβερκωμένο δια να αποφευχθεί η μείωση της απόστασης των δυο συνευρισκομένων.

Χρησιμοποίηση εργαλείων μιας χρήσης, εάν είναι δυνατόν. Απολύμανση εργαλείων εργασίας μεταξύ δύο πελατών. Απαγόρευση χρήσης βρώσιμων σεξουαλικών αντικειμένων.

 Το λοιπόν μόρτες ,καπότες , δονητές απλοί ,  διπλοί,με ή άνευ μπαταρίας, μαστίγια, γαργαλιέρες, δερμάτινε μπότες και ρούχα περίεργα, δικτυωτά καλσόν , χειροπέδες χαλκάδες , αλυσίδαι και δεν συμμαζεύεται ,ως   και άλλα εργαλεία εργασίας  μη αναφερώμενα ,πρέπει να είναι μιας χρήσης. Προτιμούνται τα Κινέζικα . Φτηνά και αξιόπιστα. Μπανάνες , μελιτζάνες , αγγούρια και άλλα βρώσιμα που τα βάζετε όπου σας αρέσκει, όπως και μερέντες , σοκολατοειδή, γλειφιτζούρια, μαρμελάδες και άλλα τοιούτα που χρησιμοποιείτε για να γλύφεστε, απαγορεύονται.

 Συνιστάται η χρήση υφασμάτινης μη ιατρικής μάσκας για όλες τις υπηρεσίες. Η πρακτική αυτή θα μπορούσε να ενταχθεί στο πλαίσιο παιγνίου προκειμένου να καταστεί αποδεκτή κατά τη διάρκεια των ερωτικών πράξεων.

 Το υπουργείο συνιστά τη χρήση μόνο υφασμάτινης μάσκας κατά την ώρα του φιστικώματος. Είτε γαμειτε είτε σας τον σφυρίζουν θα φοράτε φίμωτρο. Συνιστάται δε να κάνετε και παιχνιδάκια με τις μάσκες πχ μπορεί να παίζετε τον Ζορρό (όχι τον Ψωμιάδη ρε παιδιά!!!), ή την Cat Woman, ή το παλιά εγγυημένο τζα!!!!, τζα!!!!. Αν μάλιστα σας σώζεται καμία απ τις πρώτες μάσκες του υπουργείου που ήταν αποκλειστικά για κεφάλες, μπορείτε να παίζετε και την τυφλόμυγα!! 

Τήρηση πελατολογίου όπου θα αναγράφεται το μικρό όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας για λόγους εχεμύθειας. Όλοι οι πελάτες ενημερώνονται ότι τα δεδομένα επικοινωνίας τους διατηρούνται για τέσσερις εβδομάδες σε κλειστό φάκελο για τον εντοπισμό και ιχνηλάτηση σε περίπτωση κρούσματος. 

Θα τηρείται απέ την τσατσά πελατολόγιο. Όλα κιόλα, Δια λόγους τάξης αλλά και εφοριακων ελέγχων. Πόσοι; Τόσοι. Επί τόσο. Τόσα. Τον αναλογούντα φόρο περικαλώ. Θα λες πχ. Μητσάρας  967......Μπάμπης 694... θα σε φακελώνει κανονικά για κάνα  βδομάδε τεσσερις η τσατσά,  να μπορεί και ο νταβάς να σ εκβιάζει άνετα .,. ''Μεγάλε με δυο χελιάρκα έχω ξεχάσει τις επισκέψεις σου στη Σούλα, πριν το μάθει η γεναίκα σου και ούλος ο ντουνιάς.  Μπήκες;

 Αποφυγή πληρωμής με μετρητά και χρήση πλαστικών καρτών με ανέπαφη συναλλαγή».

''Μπικικίνια στο χέρι όχι. Με κάρτα θα πλερώκεις . Ευρώπη , πολιτισμός , ανάπτυξις, πρόοδος   όχι μαλακίες . Τώρα το βράδυ που θα ρθει ο νταβάς  περί είσπραξις , τι θα του δώκει η Σούλα, δεν κατέχω. Γένεται  'όμως και με ανάληψις εκ του ΑΤΜ. Πόσο μπροστά έχουμε φύγει ρε φίλε

 Αυτά .

 Τώρα αν με ούλα αυτά κι άλλα τόσα μπορέσετε σεις να  γαμήσετε , πάρτε με τελέφωνο να σας πω τα συχαρίκια. 

Τι να ξηγήσεις στον ανέραστο , αποστειρωμένο καρεκλοκένταυρο του υπουργείου που εξέδωσε τούτο το φιρμάνι που ναι να γελάν κι οι κατσαρίδες των μπουρδέλων του Βαρδάρη.

 Πως να την ανθιστεί  κάποιος  που δεν γένηκε  πρώτη του φορά άντρας ανάμεσα στα σκέλια  μιας κάποιας  πεταλούδας, που δεν είδε το ημίφως , δεν μύρισε το πατσουλί, δε άκουσε την απόλυτη ησυχία και  το σεβασμό του προθαλάμου των μπουρδέλων .

Τι να πεις σε κάποιονα που δεν   είδε το βλέμμα της τσατσάς, που δεν ένιωσε την ασφυκτική αόρατη παρουσία και την απειλή του νταβατζή , το προφυλακτικό, τα πεταμένα ρούχα στην καρέκλα , τον νεροχύτη με το σαπούνι και την πετσέτα  τον καθρέφτη, το ξεθωριασμένο κόκκινο , τα κλειστά παντζούρια, το χτύπημα στην πλάτη του φίλου, την ατμόσφαιρα του δρόμου των μπουρδέλων ,  την αίσθηση ότι μετά απ αυτό σου ανήκει ο κόσμος ούλος.

Πως να καταλάβει αυτόνα το υπέροχο εφιαλτικό ουρανό των πουτάνων, όπου πουλιά σαν το δικό του δεν μπορούν να πετάξουν.

Α παίξε παραπέρα λοιπόν. 

 Μήτσος Τούφας  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου