Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Τάκης Χρυσικάκος: Έκανε και τις δύο δόσεις εμβολίου και μετά κόλλησε κορωνοϊό και μπήκε στο ΑΧΕΠΑ

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται εδώ και οχτώ ημέρες ο Τάκης Χρυσικάκος, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το thessday.gr, ο γνωστός.... ηθοποιός νοσηλεύεται με πνευμονία σε απλή κλίνη COVID και η κατάσταση της υγείας του είναι ελεγχόμενη, καθώς είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Μάλιστα, ο ίδιος είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τη στιγμή του εμβολιασμού του και είχε κάνει ανάρτηση γράφοντας χαρακτηριστικά «Φτου ξελεφτερία».

Σημειώνεται ότι ο Τάκης Χρυσικάκος βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για την παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος «Ταξίδι μιας μεγάλης μέρας μέσα στη νύχτα» του Ευγένιου Ο Νηλ σε σκηνοθεσία Θανάση Σαράντου.

H πρεμιέρα του έργου είναι προγραμματισμένη για τις 14 Ιουλίου στον αύλειο χώρο της Μονής Λαζαριστών και δεν πρόκειται να αναβληθεί καθώς ο ρόλος του Τζέιμς Τάιρον που ερμηνεύει είναι σε διπλή διανομή με τον Πέρη Μιχαηλίδη.

Και μόλις ο κ. Χρυσικάκος αναρρώσει, θα ανέβει επί σκηνής καθώς θα ακολουθήσει και περιοδεία σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου