Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ.!!!

  Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

Εξ αρχής η υπόθεση της δολοφονίας τής Καρολάιν έμπαζε. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποψιάζονταν, ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά*. Τελικά....

αυτό το δοχείο νυκτός «έσπασε» μπροστά στα στοιχεία που είχαν συλλέξει τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και ομολόγησε την φρικιαστική πράξη του.

        Τώρα δηλώνει μετανοημένος, συγκλονισμένος κ.λπ. ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Για ένα έγκλημα προμελετημένο από ένα ψυχρό κτήνος που είχε το θράσος να εκφωνήσει επικήδειο για το θύμα του, που αγκάλιαζε παρηγορητικά τους γονείς τού θύματός του, που το έπαιζε θύμα ο ίδιος, που απαντούσε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων με αξιοθαύμαστη νηφαλιότητα και χωρίς ίχνος αισθήματος συντριβής.

      Ελπίζω να μην του αναγνωριστεί το ελάχιστο ελαφρυντικό. Να σαπίσει στη φυλακή, αφού έχει καταργηθεί η θανατική ποινή και για τα πιο ειδεχθή εγκλήματα, όπως αυτό.

     Η περιφρόνησή μας και η οργή μας να τον συνοδεύουν.

     Δήλωσε πως θέλει να τιμωρηθεί. Πανεύκολο: δεν έχει παρά να αυτοκτονήσει.  

     Ας μην αφήνουμε, όμως, την οργή μας και τον αποτροπιασμό μας να επισκιάζουν το εξαιρετικό έργο της Αστυνομίας. Ούτε και το γεγονός ότι στους κόλπους της υπάρχουν και επίορκοι που ο,τιδήποτε άλλο υπηρετούν εκτός από την προστασία του πολίτη.

     Απλά εύγε στην ΕΛ.ΑΣ.!

Σώτος  

*    https://www.gazzetta.gr/plus/2011521/apo-tis-195-enas-hristis-toy-twitter-eihe-anagnorisei-tin-enohi-toy-pilotoy-me-ti

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου