Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Σομαλός Αλλαχουακμπαρίτης έσφαξε 3 αθώους στο Würzburg - Κύμα συμπαράστασης στον μετανάστη

Τουλάχιστον τρεις νεκρούς και έξι τραυματίες, εκ των οποίων κάποιοι σε σοβαρή κατάσταση, άφησε πίσω του ένας 24χρονος μετανάστης από τη Σομαλία, ο οποίος επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς, σε κεντρική πλατεία του Βίρτσμπουργκ, στην Βαυαρία, φωνάζοντας "Αλλαχού Ακμπάρ" σύμφωνα με ...μαρτυρίες. Ο δράστης συνελήφθη, αφού αστυνομικοί τον πυροβόλησαν στο πόδι ενώ προσπαθούσε να διαφύγει. Προηγουμένως, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, είχε επιτεθεί σε κατάσταση αμόκ εναντίον περαστικών.

Αυτή τη στιγμή εκτυλίσσεται στη Γερμανία μια τεράστια επίθεση εναντίον ....της ακροδεξιάς, που ενοχλήθηκε από το έγκλημα. Συντονισμένα, εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες, κράζουν ...την ακροδεξιά, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος, να κακολογήσουν το δράστη, που δυστυχώς δεν είναι ...Καυκάσιος, αλλά Αφροευρωπαίος! Ήδη τον έχουν αθωώσει, ως έχοντα ψυχικές διαταραχές (και να μην είχε, πάλι θα τον αθώωναν), ενώ για τα 3 αθώα θύματά του (κι άλλα 5 βαριά τραυματισμένα), δεν δίνει δεκάρα κανείς. Το ζήτημα για την αόρατη δύναμη που κυβερνά τον κόσμο μέσω των ΜΜΕ και της "πολιτικής ορθότητας", είναι να προστατευθεί ο δράστης, αφού είναι μετανάστης, ώστε να μην δυναμώσουν οι ψίθυροι "μήπως να κάνουμε κάτι με τους μετανάστες;" . Για το σύστημα αυτό, καλύτερα χιλιάδες αθώοι ντόπιοι λευκοευρωπαίοι (εσείς δηλαδή), νεκροί σαν σκυλιά στη μέση του δρόμου από μαχαίρι Αλλαχουακμπαρίτη, παρά ένας μετανάστης ένοχος.

Παρακολουθήστε τη νέα πολιτική ορθότατα, που υπαγορεύει να χτίζεται ΑΜΕΣΩΣ μια ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑ ασπίδα προστασίας, όταν ο δράστης είναι μελαμψός, εδώ https://twitter.com/search?q=W%C3%BCrzburg&src=typed_query&f=live

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου