Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Συνέντευξη από τον σύζυγο της γυναίκας που πέθανε από το Pfizer δεν θα πάρετε;

 Κάθε φορά που πέθαινε κάποιος από το εμβόλιο της Astrazeneca, οι δημοσιογράφοι -ιδίως του Ευαγγελάτου- ορμούσαν στους συγγενείς για συνέντευξη. Όλη η Ελλάδα μάθαινε ότι κάποιος πέθανε από το AstraZeneca. Το εμβόλιο.... κατονομαζόταν στα κανάλια και κατατρόμαξε τον κόσμο.

Σήμερα, που πέθανε από Pfizer (εντάξει ερευνάται ακόμη και ποτέ δεν θα βρεθεί άνθρωπος να παραδεχθεί ότι φταίει η Pfizer, κάτι που έκαναν όμως για το Astra), δεν έμαθε κανείς σχεδόν έλληνας το θάνατο αυτό! 

Σε κάτι μικρούς υπότιτλους το πέρασαν, βοηθούσης και της ενασχόλησης με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και η εταιρεία του Θεού, πάλι θα τη βγάλει καθαρή και ....στην αφάνεια.

Δεν σας ενοχλεί αυτή η διαφορετική μεταχείριση της συγκεκριμένης εταιρείας από τις άλλες, από τους δημοσιογράφους;  Γιατί όλα τα ΜΜΕ -πλην Έθνους και Open- αποκρύπτουν ή θάβουν την είδηση, ενώ ήταν λαλίστατα με το ευρωπαϊκό εμβόλιο της AstraZeneca; 


Ενα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα. Πιο χαρακτηριστικό ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Ο Χατζηνικολάου περιγράφει στις 30-3-2021, έναν ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟ θάνατο γυναίκας, ίδιας μάλιστα ηλικίας με τη γυναίκα που πέθανε σήμερα στα Καλάβρυτα με τον ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ τρόπο! Είναι εντυπωσιακή η ομοιότητα των δύο θανάτων.

Και λέει:

"Ερωτηματικά προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος γυναίκας στο Ίλιον, λίγο μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca"

Περιμένουμε λοιπόν στο σημερινό/αυριανό δελτίο ειδήσεων να πείτε αντίστοιχα:

"Ερωτηματικά προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος γυναίκας στα Καλάβρυτα, λίγο μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της Pfizer".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου