Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Τρεις Πακιστανοί κι ένας Αφγανός βίασαν 26χρονη, έγκυο και με νοητική στέρηση !!!

 Τι ζούμε ρε γαμώτο! Τι διαβάζουμε! Τι γίνεται; Πόσο ανώμαλος πρέπει να είναι κάποιος για να βιάσει ομαδικά (4 άτομα!!!) κορίτσι με νοητική στέρηση; Τι ποινή να του βάλεις του ζώου;  Τι τιμωρία; Φέρτε τους Πακιστανικούς νόμους γαμώτο! Κόψιμο του πέους και υποχρεωτική κατάποσή του! Βρε τι ζώα είναι αυτά! 4 μαζί ρε ζώα!



Τρεις Πακιστανοί, ηλικίας 19, 21 και 27 ετών, συνελήφθησαν, το πρωί, στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα σε...

συνεργασία με την ΟΠΚΕ, με την κατηγορία του βιασμού κατά συναυτουργία.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι τρεις Πακιστανοί  κατηγορούνται, ότι βίασαν γυναίκα, τις πρώτες πρωινές ώρες, μέσα σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Παράλληλα, αναζητείται ένας Αφγανός, κατηγορούμενος για το ίδιο αδίκημα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθησαν, σήμερα 23-6-2021 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα σε συνεργασία με την Ο.Π.Κ.Ε., τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 19, 21 και 27 ετών, κατηγορούμενοι για βιασμό κατά συναυτουργία.

Οι ανωτέρω κατηγορούνται ότι διέπραξαν το ανωτέρω αδίκημα σε βάρος ημεδαπής, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Αναζητείται επίσης έτερος αλλοδαπός κατηγορούμενος για το ίδιο αδίκημα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου