Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών δύο Αλβανοί, κατηγορούμενοι ως βιαστές 19χρονης - "Το ήθελε" λένε οι κατηγορούμενοι

Φυσικά ΚΑΙ σε αυτή την περίπτωση υπάρχει χρήση ναρκωτικών...
Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 19χρονη κοπέλα στα χέρια δύο αλλοδαπών. Την βίαζαν για τρεις ημέρες ενώ την εγκατέλειψαν στον Πειραιά και ...έφυγαν για Μύκονο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 21 και 20 ετών, κατηγορούνται για βιασμό και παράνομη κατακράτηση μιας 19χρονης κοπέλας στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδικότερα, η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε νωρίς σήμερα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών πως οι δύο δράστες την κρατούσαν για τρεις ημέρες σε σπίτι στην Αθήνα παρά τη θέλησή της και την βίαζαν.

Στη συνέχεια, την απελευθέρωσαν σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά και σήμερα το μεσημέρι οι δύο άνδρες συνελήφθησαν στη Μύκονο, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Αλβανοί: Δεν τη βιάσαμε, τα ήθελε


"Θερμό" επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ συγγενών του θύματος και των βιαστών, έξω από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Όταν συναντήθηκαν οι τρεις οικογένειες, οι συγγενείς των δύο Αλβανών επιτέθηκαν φραστικά και με άγριες διαθέσεις στους γονείς της 19χρονης. Με την επέμβαση των αστυνομικών τα πνεύματα ηρέμησαν.



Η μητέρα της κοπέλας είχε δηλώσει την εξαφάνιση της στο Α. Τ Σπάτων, καθώς είχαν χαθεί τα ίχνη της.

Ο εφιάλτης της νεαρής κοπέλας ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη. Ο 20χρονος Αλβανός F. M, όπως κατήγγειλε η κοπέλα, μετά από συνομιλία στο instagram την έπεισε να βγουν ραντεβού. Αφού συναντήθηκαν, την "έψησε" να πάνε σπίτι του στον Άγιο Νικόλαο. Κάλεσε τον φίλο του και άρχισαν την κατανάλωση αλκοόλ. Οι δύο φίλοι έκαναν και χρήση ηρωΐνης και ζήτησαν από την 19χρονη να κάνει το ίδιο, αλλά αρνήθηκε όπως είπε στους αστυνομικούς. Τότε εκτιμά ότι της έριξαν υπνωτικό στο ποτό για να κάμψουν τις αντιστάσεις της, και για τρεις ημέρες την βίαζαν διαδοχικά.

Το πρωί του Σαββάτου οι δύο βιαστές μαζί με την κοπέλα, η οποία όπως κατήγγειλε ήταν ακόμη ναρκωμένη, πήγαν με τον ηλεκτρικό στον Πειραιά. Εκεί, εγκατέλειψαν την 19χρονη και ανέβηκαν στο πλοίο για Μύκονο. Η κοπέλα κατάφερε να τηλεφωνήσει στη μητέρα της, που πήγε με ταξί στον Πειραιά και την συνάντησε.

Μητέρα και κόρη πήγαν στην Ασφάλεια Αθηνών και κατήγγειλαν τον βιασμό. Μάλιστα η 19χρονη έδειξε στους αστυνομικούς φωτογραφίες των δραστών και αυτοί με την σειρά τους τις έστειλαν στο Λιμεναρχείο και την Ασφάλεια Μυκόνου. Μόλις οι δυο βιαστές αποβιβάστηκαν από το καράβι, όρμησαν πάνω τους και πριν προλάβουν να αντιδράσουν τους συνέλαβαν. Τη νύχτα μεταφέρθηκαν στην Ασφάλεια Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O οι νεαροί αρνήθηκαν πως βίασαν την 19χρονη και όλα έγιναν με την συναίνεση της. Παραδέχτηκαν ότι έκαναν χρήση κοκαΐνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου