Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Η μ*αλακία χτύπησε κόκκινο! Μέγα θέμα η ...καταγγελία μητέρας για το "δικαίωμα" της μαθήτριας να φοράει σορτς και μίνι

 Όταν ήμασταν μαθητές, λέγαμε "το πολύ το τάκα τάκα, κάνει το παιδί μαλάκα". Τώρα, "το πολύ δικαίωμα - δικαίωμα, κάνει το γονιό μαλάκα", που όταν μια καθηγήτρια κάνει τη λογικότατη παρατήρηση σε μαθήτρια : "εδώ είναι σχολείο βρε κορίτσι μου, ντύσου πιο σεμνά, έβγαλες τον κώλο σου έξω", ξεσηκώνεται το..... σύμπαν για το "αναφαίρετο δικαίωμα να ντυνόμαστε όπως θέλουμε"
Ε, ας πηγαίνουν και τα αγόρια με τη μαλαπέρδα έξω κι αν ξινίσει καμιά μαμά, να απαντάνε "οι Μαορί τον έχουν έξω, είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας να κρέμεται η μαλαπέρδα, αλλιώς θα σας καταγγείλουμε στα κανάλια και το ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων". 
Μήπως να ξαναγυρίζουμε στην εποχή των σπηλαίων, όπου οι άνθρωποι δεν είχαν ρούχα;
Πόση μαλακία να αντέξει πια ο μέσος λογικός άνθρωπος, με όλους αυτούς τους σαλταρισμένους, που ψοφάνε για "καταγγελίες" και ένα διαδίκτυο που τις αναδεικνύει σε μέγα θέμα ;
Κι αφού διάφορες σαλταρισμένες μαμάδες προσβάλλονται που κάνουν παρατήρηση στα κορίτσια τους, όταν πηγαίνουν με μίνι μέχρι τον αφαλό στη σχολική τάξη, ας επιτρέπεται να αυνανίζονται και ομαδικά οι μαθητές στην τάξη, για να μη στερήσουμε από κανένα το δικαίωμα να διαθέτει το σώμα του όπως θέλει.

Να ξαναπώ και κάτι που λέγαμε μικροί: "ρε δεν τραβάτε τα βυζιά σας να μεγαλώσουν"; Έχετε λαλήσει τελείως; Δεν πρέπει να υπάρχει ένα όριο στην ενδυμασία;

Β.Π.




Σε έγγραφη καταγγελία πως διευθύντρια σχολείου στη Θεσσαλονίκη απαγορεύει τις κοντές φούστες και τα σορτσάκια για τα αγόρια, ως ένδειξη συμπαράστασης στα κορίτσια, προχώρησε μία μητέρα μαθητή. Η ίδια το διέψευσε. Τι απαντά ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρος Κόπτσης.


Μια μητέρα ενός μαθητή προχώρησε σε έγγραφη καταγγελία πως διευθύντρια σχολείου στη Θεσσαλονίκη απαγορεύει τις κοντές φούστες στα κορίτσια και τα σορτς στα αγόρια – σε ένδειξη συμπαράστασης στις συμμαθήτριές τους. Η ΕΡΤ επικοινώνησε με τη διευθύντρια, η οποία διέψευσε το θέμα, κάτι με το οποίο ταυτίζεται και το υπουργείο Παιδείας.

Ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρος Κόπτσης, μιλώντας στην ΕΡΤ χαρακτήρισε το περιστατικό ως «ελάσσονος σημασίας».

«Στο υπουργείο Παιδείας παρεμβαίνουμε άμεσα σε οποιοδήποτε γεγονός διαφοροποιείται από την καθημερινότητα. Υπάρχει όντως σχολικός κανονισμός σε κάθε σχολική μονάδα που αναφέρει ότι οι μαθητές πρέπει να είναι ευπρεπώς ενδεδυμένοι. Η διευθύντρια αρνείται ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ούτε για φούστες, ούτε για τίποτα. Εμείς διάσταση δίνουμε σε παιδαγωγικής φύσεως θέματα. Με σύνεση, περίσκεψη και χαμηλούς τόνους θα πρέπει να αξιολογήσει ο καθένας τον όρο «ευπρεπώς ενδεδυμένοι». Υπάρχουν σοβαρότερα θέματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθούμε», είπε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου