Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Ακόμη συνεχίζονται τα μισόλογα και η δήθεν έκπληξη για τον Μητσοτάκη και τη Συμφωνία των Πρεσπών;

Συνεχίζουμε να διαβάζουμε άρθρα στα οποία οι αρθρογράφοι επισημαίνουν ότι "η βάση της ΝΔ είναι δυσαρεστημένη με τις τοποθετήσεις νεοδημοκρατών για τη συμφωνία..." κι άλλες μπαρούφες.
Εμείς, σας τα είπαμε όσο πιο καθαρά μπορεί να .....
γράψει άνθρωπος για τη στάση της ΝΔ σχετικά με τη συμφωνία. Πιο καθαρά, πιο ωμά, πιο σταράτα, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Και προπαντώς ΕΓΚΑΙΡΑ, πριν τις εκλογές.

Πρέπει να μας αναγνωρίσετε ότι είχαμε τον πιο καθαρό λόγο από ΟΛΑ τα διαδικτυακά μέσα και ΜΟΝΟ εμείς γράφαμε την αλήθεια 100% που τώρα βλέπετε ότι ισχύει ! 

Προς τι λοιπόν η συνέχιση της συζήτησης; Αφού ΟΛΟΙ καταλαβαίνετε ότι η συμφωνία, τη βόλεψε τη ΝΔ. ΟΛΟΙ επίσης ΓΝΩΡΙΖΑΝ ότι η ΝΔ ΔΕΝ θα ακυρώσει τη συμφωνία, θα την εφαρμόσει πλήρως.

Γιατί συνεχίζεται ακόμη η υποκρισία; Να κρατήσουμε προσχήματα ότι "είμαστε πατριώτες και μας πονάει η προδοσία;;;".
Ε, αν σας πονάει η προδοσία, ας ψηφίζατε άλλα κόμματα, που θα την καταργούσαν. Αν δεν κάνουμε λάθος, όσοι το κάνατε, δεν είστε ούτε το 5% του εκλογικού σώματος. Το υπόλοιπο 95% ψηφίσατε ΕΝ  ΓΝΩΣΕΙ σας, κόμματα που δεν υπάρχει περίπτωση να πάνε κόντρα στο ΝΑΤΟ / ΗΠΑ και τις απαιτήσεις του να αναγνωρίσουμε τους γείτονες ως "Κάτι Μακεδονία".

Θα μάθουμε καμιά φορά να παραδεχόμαστε την αλήθεια και να αφήνουμε τις υποκρισίες πως δήθεν μας κορόιδεψε ο Μητσοτάκης;

άντε ξανά :

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019