Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Επιχείρηση "σκούπα" κατά του παραεμπορίου στο πάρκο Κρήτης

Επιχείρηση "σκούπα" κατά του παρεμπορίου πραγματοποιήθηκε σήμερα σε πάρκο στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο ....
λογαριασμό του στο Facebook ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος αρμόδιος για την δημοτική αστυνομία, Δημήτρης Δαγλής, "ήταν η πρώτη κοινή επιχείρηση της Δημοτικής Αστυνομίας με την νεοσύστατη ειδική ομάδα που δημιουργήθηκε στους κόλπους της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης κατόπιν διαταγής του κ. Γενικού, Υποστράτηγου Μαυρόπουλου Λάζαρου".

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο στο πάρκο Κρήτης "Μηνά Πατρικίου" και σύμφωνα με τον κ. Δαγκλή στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

"Κατασχέθηκαν όλα τα παράνομα εμπορεύματα τα οποία και καταστράφηκαν επί τόπου σε απορριμματοφόρο του Δήμου", εξηγεί στην ανάρτησή του και παράλληλα ευχαριστεί όλους εκείνους που συμμετείχαν στην επιχείρηση.

Η πλήρης ανάρτηση του Δημήτρη Δαγκλή:

"Στοχευμένη επιχειρησιακή δράση πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο πάρκο Κρήτης "Μηνά Πατρικίου" για την πάταξη του παρεμπορίου. Ήταν η πρώτη κοινή επιχείρηση της Δημοτικής Αστυνομίας με την νεοσύστατη ειδική ομάδα που δημιουργήθηκε στους κόλπους της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης κατόπιν διαταγής του κ. Γενικού, Υποστράτηγου Μαυρόπουλου Λάζαρου. Η επιχείρηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθόσον κατασχέθηκαν όλα τα παράνομα εμπορεύματα τα οποία και καταστράφηκαν επί τόπου σε απορριμματοφόρο του Δήμου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, δημοτικούς αστυνομικούς, στους συναδέλφους μου της νεοσύστατης ομάδας για την πάταξη του παρεμπορίου και τέλος στους συναδέλφους της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι, σε χρόνο ρεκόρ, προσήλθαν για συνδρομή".

(Τις φωτογραφίες κοινοποίησε στο Facebook ο Δημήτρης Δαγκλής)
thestival.gr

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019


Δήμαρχε Ζέρβα, Βρώμικα τα πάρκα της Θεσσαλονίκης !

Η κάμερα του makpress κατέγραψε την εικόνα από το "Πάρκο Κρήτης". Δήμαρχε, μπορεί να μην ανέλαβες ακόμη, αλλά επειδή ο κ.Μπουτάρης, "παρέδωσε πνεύμα", κάνε κάτι!