Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

O Γιάννης Νασιούλας υπέρ Παναγιώτη Ψωμιάδη

Τοποθέτηση Νασιούλα για Παναγιώτη και Διονύση Ψωμιάδη στο ΔΣ του Δήμου Θεσσαλονίκης


Ευθεία αναφορά έκανε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη" Γιάννης Νασιούλας στο πρόσωπο του Παναγιώτη και Διονύση Ψωμιάδη κατά την κεντρική του τοποθέτηση στο Δημοτικό Συμβούλιου του Δήμου Θεσσαλονίκης, στην συνεδρίαση της 26ης Σεπτεμβρίου 2019.

Ολόκληρη η τοποθέτηση Νασιούλα:

"Κύριε Πρόεδρε, Κυρίες και Κύριοι
Έγινε γνωστή η απόφαση αργίας από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου των κυρίων Παναγιώτη και Διονυσίου Ψωμιάδη. Βλέπω τις θέσεις τους κενές απέναντί μου στην αίθουσα. Το γεγονός με λυπεί. Το θεωρώ ως ένα επεισόδιο μιας άδικης δίωξης.
Θέλω και από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης να δηλώσω πως θεωρώ τους συναδέλφους Παναγιώτη και Διονύση Ψωμιάδη αθώους. Η διαφαινόμενη πολύχρονη δικαστική διαδικασία θα στερήσει από τα αυτοδιοικητικά πράγματα την φωνή και παρουσία τους και αυτό το αποτιμώ ως πλήγμα για την τοπική μας δημοκρατία.
Καταδικάζω δε τις άστοχες και αντιαισθητικές φωνές που, ασεβώς προς το τεκμήριο της αθωότητας, σκυλεύουν την ανθρώπινη και πολιτική αξιοπρέπεια των δύο συναδέλφων αποδίδοντάς τους τον χαρακτηρισμό του ενόχου.
Είναι λυπηρό πως την αρχή έκανε ο τέως Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, όταν ήρθε στην Θεσσαλονίκη για να μας δικαιολογηθεί που προδίδει την Μακεδονία και πουλάει την Ελλάδα στους ξένους. Από κάτω τον χειροκροτούσαν και με λύπη μου βλέπω πως συνεχίζουν να λερώνουν το στόμα τους οι διορισμένες και διορισμένοι άνθρωποί του στην Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Τζώρτζ Σόρος και οι πλασιέ των συμφερόντων του στην Ελλάδα χαίρεται πολύ που δεν υπάρχει η φωνή του Παναγιώτη και του Διονύση Ψωμιάδη στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης. Θέλω όμως να διαμηνύσω πως δεν θα αφήσουμε τον Τζώρτζ Σόρος πολιτικά ανενόχλητο".