Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Η αυτοκρατορία ετοιμάζει μεθοδικά την επίθεση στο Ιράν

Με την τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει εδώ και αιώνες οι τοκογλύφοι ετοιμάζονται να "τιμωρήσουν" το Ιράν, που επιμένει πεισματικά στα τρία θανάσιμα αμαρτήματα:


1. η Κεντρική του τράπεζα που "κόβει" το χρήμα είναι κρατική κι όχι μαγαζάκι της αγίας οικογένειας των Rothschild's, όπως όλες σχεδόν οι κεντρικές τράπεζες του πλανήτη

2. αρνούνται να δανειστούν από τα ευαγή ιδρύματα των Rothschild's, με αποτέλεσμα να είναι στο ν.132 της κατάταξης στο δείκτη χρέους/ΑΕΠ και οι χώρες που αρνούνται να υπερχρεωθούν τιμωρούνται από τους τοκογλύφους

3. συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται σε εθνικό επίπεδο τα πετρέλαιά τους, τα οποία δεν χάρισαν στις φιλάνθρωπες εταιρείες των Rothschild και Samuel (SHELL)


Έτσι, "άγνωστη" δύναμη βομβάρδισε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στη Σαουδική Αραβία (αποικία των τοκογλύφων, που κανείς δεν ενοχλεί παρά τις μεσαιωνικές πρακτικές της στα ανθρώπινα δικαιώματα), με σκοπό :

1) να δαιμονοποιήσουν το Ιράν και να προετοιμάσουν την κοινωνία της "δύσης" για τον "απελευθερωτικό" πόλεμο.

2) να ανέβει η τιμή των καυσίμων, ώστε να εξοργιστούν οι πολίτες στις ανεπτυγμένες χώρες και να ζητούν να "λυτρωθούν" με την τιμωρία του "ενόχου" Ιράν, από τους "καλούς"


Την ίδια ώρα...

Κοντά στα Τίρανα της Αλβανίας και χωρίς να μαθευτεί ... χτίστηκε τεράστιο στρατόπεδο εκπαίδευσης μισθοφόρων των τοκογλύφων ...που προορίζονται να χτυπήσουν το Ιράν. Είναι υποτίθεται αντικαθεστωτικοί Μουτζαχεντίν ...και εκπαιδεύονται στην Αλβανία μέχρι να τους αποβιβάσουν στο Ιράν για να αρχίσουν να κόβουν κεφάλια ...όπως έκαναν οι αντίστοιχοι «αντικαθεστωτικοί» στη Συρία που εκπαίδευσαν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και του Ισραήλ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ: https://goo.gl/maps/iZgwTbHEgS7rDZZa7?fbclid=IwAR0yj5U-OczG2lk0vKxYD87dS70xj51ocjW3fMOVgUhOdpurp3cxIiKKOdw

Το στρατόπεδο ASHRAF-3 μία ολόκληρη «Ιρανική» κωμόπολη στο κέντρο της Αλβανίας με 2500 κατοίκους έχει ένα μνημείο που υποτίθεται τιμά τους νεκρούς Ιρανούς που αγωνίστηκαν για την «ελευθερία» δηλαδή να τους αρπάξουν τα πετρέλαια οι Rothschild .


Είστε έτοιμοι να πληρώσετε από την τσέπη σας την «απελευθέρωση» του Ιράν ...δηλαδή την αρπαγή των πετρελαίων του από τους τοκογλύφους ;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ