Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Να πολεμήσει ο Τσίπρας με τους Τούρκους !

"Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του", "Φτύνουμε τα έθνη, σκατά και στις πατρίδες", "αντί να αγοράζουμε F-16 να δώσουμε μηνιαίο επίδομα σε 100.000 ανέργους" κι άλλα .....
χαριτωμένα μας έλεγαν οι "ριζοσπάστες αριστεροί", ειρωνευόμενοι τον πατριωτισμό των Ελλήνων. Όταν ήταν νέοι.

Τώρα, κυβερνούν.

Και κάνουν συμμαχίες με το Ισραήλ, το οποίο σκυλόβριζαν ως "κράτος δολοφόνο", το οποίο αυτή την εποχή θέλει να δώσει ένα μάθημα στους θρασείς Τούρκους, που επιμένουν να αγοράσουν όπλα από τη Ρωσία κι όχι τις ΗΠΑ.


Και οι Τούρκοι, φαίνεται πως ψάχνονται να ξεσπάσουν κάπου και μιας και δεν μπορούν απευθείας με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ, θα ξεσπάσουν σε μας, που λέμε και ξαναλέμε ότι "η συμμαχία με το Ισραήλ, εγγυάται την στρατιωτική προστασία του αγωγού ...κ.λπ.".

Οι Τουρκαλάδες όμως "δεν μασάνε" με μας και ίσως θελήσουν να μας δώσουν ένα μάθημα.
Ας πάνε λοιπόν να πολεμήσουν όσοι ειρωνεύονταν τον πατριωτισμό και σήμερα οδήγησαν με τις επιλογές τους -αφού αυτοί κυβερνάνε- τη χώρα, εδώ.

Να πιάσει το G3 ο Αλέξης και να πάει ο ίδιος να σκοτωθεί.


Εμείς, δεν θέλουμε να πολεμήσουμε για τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών.

Έτσι δεν έλεγες Αλέξη;

Ε, τι, να πάμε να σκοτώσουμε τα αδέρφια μας τους Τούρκους, που υποστηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ;


Ειδικά εμείς οι Θεσσαλονικείς, δεν θέλουμε να χαλάσουμε τις σχέσεις μας, με τη χώρα, που ΕΣΥ προσωπικά Αλέξη Τσίπρα, πρότεινες ως "τιμώμενη χώρα στη ΔΕΘ 2021"


Τα υπόλοιπα, τα έγραψα και τα ξανάγραψα εδώ

Αυτά Αλέξη κι αν ξεσπάσει πόλεμος, εγώ ελπίζω να βλέπω τις εφορμήσεις σου μαζί με αυτές των συντρόφων σου με την ξιφολόγχη, καθισμένος αναπαυτικά σε ένα ξενοδοχείο στο Παρίσι και μετά να επιστρέψω και να ειρωνεύομαι εσάς που κρατήσατε την Ελλάδα ελεύθερη, όπως κάνετε εσείς με "μακεδονομάχους" (αφού η Μακεδονία ανήκει στις αρκούδες, όπως λένε οι σύντροφοι κι όχι σε μας τους Μακεδόνες), "ελληναράδες" και αναγουλιάζετε στο άκουσμα των λέξεων "Κολοκοτρώνης", "25η Μαρτίου" , "Βόρεια Ήπειρος", κ.λ.π.


Σειρά σας γενναίοι να πολεμήσετε εσείς και να έρθουμε μετά εμείς, να απολαύσουμε την ελευθερία, βρίζοντας όσους πέθαναν για αυτή.

Καλό βόλι σύντροφε !

Β.Π.