Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Ποιός κέρδισε το 1ο debate υπ.Δημάρχων Θεσ/νίκης, μεταξύ Ταχιάου, Βούγια και Ζέρβα

"Τηλεμαχία" τριών υποψηφίων Δημάρχων Θεσσαλονίκης είχε χθες η ΕΡΤ3, η οποία βαθμολογείται με ΜΗΔΕΝ, καθώς αφιέρωσε ελάχιστο χρόνο στο debate και μετά ..συνδέθηκε με Αθήνα και Γ.Πατούλη! Τέλος πάντων, τελικά ....the winner is >>>


Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Σ΄αυτή την εκτίμηση συμπίπτουν σήμερα, όλες οι δημοσιογραφικές απόψεις στα sites, blogs, social media και ραδιόφωνα.


Αντιγράφουμε την εκτίμηση του έμπειρου Βαγγέλη Πλάκα:

Ξεκάθαρη θέση από τον Κωνσταντίνο Ζέρβα για το όνομα της Μακεδονίας. Στο πρώτο τηλεοπτικό debate μεταξύ Ταχιάου – Ζέρβα – Βούγια, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας ήταν ό μόνος που τάχθηκε κατά μιας πιθανής αδελφοποίησης με την πόλη των Σκοπίων καθώς όπως ανέφερε »η προτεραιότητά μου είναι εντελώς διαφορετική. Θα φτάσω στα πέρατα της οικουμένης για να για να καταλάβουν όλοι πως ό,τι είναι Μακεδονικό είναι ελληνικό. Η Θεσσαλονίκη έχει ήδη 34 αδελφοποιημένες πόλεις και θα επιδιώξω να τους δώσω να καταλάβουν τις δικές μας θέσεις. Πρώτα διασφαλίζω το όνομα και μετά κοιτώ την εξωστρέφεια». Λιτός, κοφτός και αποφασισμένος με ξεκάθαρη θέση για το ζήτημα ο Ζέρβας. Οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε.


κι άλλη μιά απ΄την ΚΑΡΦΙΤΣΑ:

«Άναψαν τα αίματα» στο πρώτο Debate υποψηφίων για τον δήμο Θεσσαλονίκης που μετέδωσε η ΕΡΤ3.

Κωνσταντίνος Ζέρβας, Νίκος Ταχιάος και Σπύρος Βούγιας «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» στη νέα εκπομπή της ΕΡΤ3, «Πολιτικό τραπέζι».

Εγκληματικότητα, ασφάλεια των πολιτών, Συμφωνία των Πρεσπών, καθαριότητα αποτέλεσαν μερικές από τις θεματικές που συζητήθηκαν.

Μάλιστα λίγο πριν το κλείσιμο ο υποψήφιος δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας «κάρφωσε» τον ανθυποψήφιό του Νίκο Ταχιάο τονίζοντας πως: «Κλείσατε το facebook και την ιστοσελίδα σας για να μην βρίσκει κανένας τι λέγατε».

Σε κάθε περίπτωση με βάση την σύντομη αυτή «τηλεμαχία», ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, εμφανίστηκε ως ο υποψήφιος με τις περισσότερες ολοκληρωμένες και εφαρμόσιμες προτάσεις αλλά και μεστό λόγο αλλά δεν παρέλειψε να απαντήσει σε όλες τις θεματικές ενότητες με επιχειρήματα.