Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Πάλι γελοιοποιήθηκαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι;

Επειδή εμείς οι Έλληνες ξεχνάμε γρήγορα, ας θυμηθούμε τι ακριβώς ήταν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και οι ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ:


Ήταν κάτι κουλτουριάρηδες και κουλτουριάρες, που ντυνόταν απαίσια, αλλά μιλούσαν καλά. Τα έλεγαν! Το είχαν ρε παιδί μου!

Και κατακεραύνωναν εμάς τα "θύματα του δικομματισμού" όπως μας αποκαλούσαν, όταν βάζαμε στα ψηφοδέλτια αθλητές ή καλλιτέχνες. "Αυτό είναι το επίπεδό σας", μας έλεγαν με μια δόση σνομπισμού, οι πνευματώδεις αριστεροί.

Τώρα, οι ίδιοι καραγκιόζηδες, οι ίδιοι ξεφτίλες, έγιναν υπουργοί, βουλευτές κλπ κόμματος που κυβερνά. Και αυτό το κόμμα, κατέβασε υποψήφια τη ...Ραλλία Χρηστίδου. Και τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη. Δηλαδή, θα πάει στην ευρωβουλή ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης, να διαπραγματευτεί για λογαριασμό της χώρας μας,  την «οδηγία για τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στην ψηφιακή ενιαία αγορά»;
Τότε γιατί ειρωνευόσασταν βρε αγλαοί αριστεροί τον Ζαγοράκη; Για να μείνετε στην εξουσία, ξεπουλήσατε κι εσείς όλες τις αρχές και γεμίσατε το ψηφοδέλτιο με "επώνυμους", που δεν έχουν ιδέα από αυτό που πάνε να κάνουν, αλλά φέρνουν σταυρουδάκια και ψηφαλάκια.

Φτύστε τώρα τα μούτρα σας, όσοι αριστεροί ειρωνευτήκατε τον Ζαγοράκη, όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του ! Ίδια σκατά είστε!!! (εντάξει, εσείς είστε λίγο καλύτεροι υπηρέτες των ιμπεριαλιστών, η δεξιά κρατάει και κανένα πρόσχημα, εσείς είστε ντιπ λιγούρια! Μόλις είδατε πού είναι τα ωραία, δώσατε κώλο πρόθυμα και θέλετε να δώσετε κι άλλο, σε ΗΠΑ και Ισραήλ!)

Μέσα σε μια τετραετία, η αριστερά ξεφτιλίστηκε τόσο πολύ, κάνοντας όοοοοοολα αυτά που κατηγορούσε, που είναι πραγματικά μεγάλη ντροπή να λες "είμαι αριστερός". Το "είμαι κομμουνιστής", είναι άλλο! Ναι, ο κομμουνιστής έχει υπερηφάνεια, έχει εχθρούς, είναι μικρή μειοψηφία, αλλά τουλάχιστον έχει "κούτελο", επειδή έχει σταθερότητα και αξίες.

"Αριστερός" όμως το 2019, μεταφράζεται σε  "ένας ξεφτίλας κωλοτούμπας υποκριτής" και τίποτε άλλο.

Φ.Μ. άκεφος, λόγω βαριεστημάρας με όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες υποκριτές παπατζήδες, που μας κυβερνούν και θα μας κυβερνούν.