Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Πολιτική εκδήλωση του Σάββα Αναστασιάδη στην Πυλαία

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Απριλίου, στο «Πέτρινο Πολιτιστικό κέντρο Πυλαίας», έχει προγραμματιστεί να....
ξεκινήσει στις 19:00 μ.μ. και θα περιλαμβάνει ομιλία από τον Σάββα Αναστασιάδη, ο οποίος θα αναφερθεί στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ενώ στη συνέχεια θα μιλήσει ο Στρατηγός Ε.Α. Γιάννης Ζούκας για το βιβλίο του βουλευτή ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης «με Αίσθημα Ευθύνης», που κυκλοφορεί από τον περασμένο Δεκέμβριο από τις Εκδόσεις «Ινφογνώμων». Πρόκειται για ένα πόνημα βασισμένο στις θέσεις, τη στάση και την κοινοβουλευτική δραστηριότητα του Σάββα Αναστασιάδη γύρω από σημαντικά Εθνικά θέματα.

Παραθέτει τις πρωτοβουλίες του για την απέλαση του Γενικού Προξένου της Τουρκίας στην Κομοτηνή, την τροπολογία για τους ιεροδιδασκάλους της Θράκης, πώς αποτράπηκε η ντε φάκτο κατάργηση της αναγνώρισης της Γενοκτονίας, παρεμβάσεις για την εκλογική του περιφέρεια κ.α.

«….αν το 2014 δεν βρισκόμουν στη βουλή και δεν αντιδρούσα, αν δεν άντεχα στις πιέσεις, σήμερα 100 χρόνια μετά δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για γενοκτονία. Θα είχε καταργηθεί » σηµειώνει ο ίδιος.