Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

SOS ! "Μας Καταρρίπτουν Οι Τούρκοι!" - Πανικός Στο Πρωθυπουργικό Ελικόπτερο!

Αλαλούμ επικρατεί με το εάν τελικά ήταν δύο τουρκικά F-4 η F-16 που την είχαν στημένη στο Πρωθυπουργικό ελικόπτερο Σικόρσκι? Ακόμα και εδώ, άγνωστο....
επικρατεί για τον τύπο του ελικοπτέρου, μιας και άλλα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για Σινούκ? Καί την έπεσαν στο στρατιωτικό ελικόπτερο ενώ βρισκόταν ανάμεσα στο Αγαθονήσι και τους Αρκιούς!

Το σκηνικό θυμίζει Τουρκική ενέδρα, μιας και οι Τούρκοι γνώριζαν ότι επέβαινε στο ελικόπτερο ο Έλληνας Πρωθυπουργός, ερωτήματα εγείρονται πώς το Πρωθυπουργικό ελικόπτερο πέταγε ασυνόδευτο από Ελληνικά Μαχητικά, σε μια εναέρια περιοχή επικίνδυνη, γεμάτοι από Τουρκικές προκλήσεις, μιας και οι Τούρκοι έχουν παρενοχλήσει από το Προεδρικό αεροπλάνο, μέχρι και του Υπουργού Άμυνας!

Τα Τουρκικά αεροσκάφη πλησίασαν σε απόσταση λιγότεροι των 4 μιλίων από το στρατιωτικό ελικόπτερο, το οποίο φαίνεται να αιφνιδιάστηκε, παρόλου που είχε αντιληφθεί την Τουρκική παρουσία, άμεσα ο χειριστείς πιλότος αναγκάστηκε να κατέβει σε χαμηλότερο ύψος των 2.000 ποδιών που πετούσε, για να αποφύγει τους Τούρκους, που τον προειδοποιούσαν δια ασυρμάτου ότι βρίσκεται στον Τουρκικό εναέριο χώρο,και να των εγκαταλείψει άμεσα,ειδάλλως θα καταρριφθεί!

Το στρατιωτικό ελικόπτερο εξέπεμψε άμεσα σήμα κινδύνου, και άμεσα τα Ελληνικά Μαχητικά που είχαν απογειωθεί από το Καστέλι, αναχαιτίσουν τα Τουρκικά αεροσκάφη, αφού πρώτα ενεπλάκησαν σε σκληρή αερομαχία!

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να έκανε πλακίτσα μπροστά στις κάμερες <<Χαλάνε κηροζίνη και βενζίνη τσάμπα>> αλλά τα χρειάστηκε όταν το ελικόπτερο έκανε βουτιά για να χάσει εσπευσμένα ύψος... Σε μια σοβαρή Χώρα, τα δύο Τουρκικά Μαχητικά θα είχαν καταρριφθεί άμεσα, αν παρενοχλούσαν τον οποιονδήποτε Αρχηγό Κράτους!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης email: spyros.priftis76@yahoo.gr
https://priftisnews.blogspot.com/2019/03/sos.html