Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Οργή στους δημοσιογράφους του πεντακοσάρικου: Παντού τραγουδούσαν το "Μακεδονία ξακουστή" (ΒΙΝΤΕΟ)

Και τώρα πρέπει να καθίσουν να γράψουν χιλιάδες πορδο-άρθρα, για να αποδομήσουν το εθνικό συναίσθημα, που ανατάθηκε σήμερα. Η αμερικανική αριστερά και τα φερέφωνά της, δεν τα πήγαν καλά, δεν ικανοποίησαν το....
αφεντικό, μπορεί να τους κόψει ο Σόρος τα πεντακοσάρικα και θα ψοφήσουν της πείνας τα λιγούρια και τώρα θα λυσσάξουν, να χτυπήσουν το εθνικό συναίσθημα, με τη γνωστή φρασεολογία των Σορολιγούρηδων: "εθνίκια", "εθνικοπατριώτες", "ακροδεξιοί", "μιλιταριστές", ναζιστές" και στο τέλος ...."αντισημίτες" και "ομοφοβικοί".
Βέβαια, υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι για αυτά τα βλήματα:
ο κόσμος τους βαρέθηκε μ΄αυτή τη μανιέρα του "εθνικιστές και ακροδεξιοί" και τους γράφει στ΄αρχίδια του! Κι αυτό θα τους κάνει ακόμη πιο κομπλεξικούς, ακόμη πιο φανατικούς. Διότι, όταν κάποιος δημοσιογράφος εκπορνεύεται για να βγάλει τον επιούσιο και γράφει μαλακίες, όταν τον παίρνουν χαμπάρι και του λένε "σκούξε όσο θες βρε σούργελο, σε γράφουμε στ΄αρχίδια μας", γίνεται ακόμη πιο βρωμοπούτανο! Όσο βλέπουν ότι ο λαός δεν ψαρώνει και τους γράφει στ΄αρχίδια του, τόσο λυσσομανάνε οι σκατόψυχοι ! Δεν πειράζει, θα συνηθίσουν. Άλλωστε, όταν είσαι αναξιοπρεπές σκουλήκι και παριστάνεις τον "αριστερό" δήθεν "διεθνιστή", ενώ απλώς είσαι πουτανάκι της ελίτ και της κάνεις πίπες για ένα πεντακοσάρικο, δεν αποκλείεται να το γυρίσεις και στην ακροδεξιά, αν από κει λιγδώσεις το αντεράκι σου.

Φ.Μ.


Μόλις η ομάδα της επίλεκτης μονάδας του Λιμενικού σώματος πέρασε από τους επίσημους και μπήκε στην οδό Πανεπιστημίου, άρχισε να τραγουδά το «Μακεδονία ξακουστή» με τον κόσμο να τους χειροκροτά.

Υπενθυμίζεται ότι το Λιμενικό είχε διευκρινίσει μετά την έγγραφη απαγόρευση αναγγελίας κατά την διάρκεια της παρέλασης για την εθνική επέτειο του διοικητή της μονάδας, ότι η απαγόρευση αφορά στην απαγγελία συνθημάτων και όχι στρατιωτικών ασμάτων.