Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Ακύρωσαν την παρουσία τους στο Λαγκαδά, Παυλόπουλος και Ιερώνυμος

Αύριο  Σάββατο θα ανέβαιναν στη Θεσσαλονίκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Αρχιεπίσκοπος, για να ...
εγκαινιάσουν το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ανακύκλωσης στην πόλη του Λαγκαδά. Τελικά, αποφάσισαν και οι δύο, ότι το κλίμα στη Μακεδονία "δεν τους σηκώνει" και ορθότατα, ακύρωσαν την παρουσία τους κι έτσι γλίτωσαν το ανελέητο ξύλο που ρίχνουν πρόθυμοι ΜΑΤατζήδες οι αντιτιθέμενοι στη συμφωνία των Πρεσπών.

Θετική εξέλιξη, καθώς, ο υπερβάλλον σχιζοφρενικός ζήλος που δείχνουν τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ (και δημιούργησε τριγμούς ακόμη και μέσα στην αστυνομία), άρχισε να ενοχλεί και τους πιο μετριοπαθείς πολίτες. Δεν είναι δυνατόν να δέρνονται λυσσαλέα κάποιοι πολίτες που αντιτίθενται σε μια κυβερνητική απόφαση, έστω και αποκαλώντας "προδότες" τους πολιτικούς. Τότε, πόσο ξύλο έπρεπε να ρίχνουν τα ΜΑΤ των Σαμαροβενιζέλων, στους "αγανακτισμένους συριζαίους", που επίσης τους αποκαλούσαν προδότες, πρόθυμους, νενέκους, γερμανοτσολιάδες κ.λ.π.;

Η αστυνομική βία είναι υπέρμετρη τον τελευταίο καιρό και παντελώς αδικαιολόγητη για μια δημοκρατική κοινωνία, στην οποία δικαίωμα έχουν όλοι να συγκεντρώνονται και να διαδηλώνουν ακόμη και εναντίον αποφάσεων που επιβάλουν τα αφεντικά των πολιτικών (ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, κ.λ.π.).

Και οι ακροαριστεροί έχουν δικαίωμα σε συγκεντρώσεις και οι ακροδεξιοί και οι εθνομηδενιστές και οι εθνικιστές αρκεί να μην ξεφεύγουν. Είναι πολύ ενοχλητικό για τον μέσο δημοκρατικό πολίτη, συμφωνεί δεν συμφωνεί με τους διαδηλωτές, να βλέπει τέτοιο ζήλο από τα ΜΑΤ, επειδή οι διαδηλωτές δεν συμφωνούν με κάτι που επιβάλει το μεγάλο αφεντικό.

Δείχνει φασιστική νοοτροπία, ραγιαδισμό και δουλοπρέπεια, ο υπέρμετρος ζήλος κυβέρνησης και ΜΑΤατζήδων να καμφθούν οι αντιρρήσεις των αντιτιθέμενων στη συμφωνία των Πρεσπών.