Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

«Διπλό» του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο, παρά την εχθρική προς τον ΠΑΟΚ διαιτησία (VIDEO)

Την τρίτη νίκη σε ισάριθμες φετινές αναμετρήσεις στη Super League πέτυχε ο ΠΑΟΚ και πέρασε στην κορυφή της κατάταξης...
(με παιχνίδι περισσότερο), επιβληθείς με ανατροπή στο Ηράκλειο του ΟΦΗ με 3-1.

Ο αγώνας ξεκίνησε με αμφισβητούμενη φάση, καθώς στο 3΄ ο Ζαμπά βρέθηκε στο έδαφος με τον Στρέζο να έχει επαφή μαζί του αλλά τον διαιτητή Διαμαντόπουλο να δείχνει «παίζετε», παρά τις διαμαρτυρίες των Μακεδόνων.


Στο 21΄ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με τον Παπαστεριανό, ο οποίος με ατομική προσπάθεια απέφυγε τους Κάνιας, Κρέσπο και νίκησε τον Πασχαλάκη.

Στο 37΄ ο Ελ Καντουρί βρήκε τον Μπίσεσβαρ, που πέρασε τον Κομεσίδη και πλάσαρε για το 1-1, με τον «Δικέφαλο» να πηγαίνει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.

Στο τέταρτο από τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων και σε εκτέλεση κόρνερ του Μπίσεσβαρ ο Μάτος πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Στρέζου.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου συνέχισαν να είναι αποτελεσματικοί και έφτασαν στο τρίτο γκολ στο 53ο λεπτό με τον Ζαμπά, όταν ο Ελ Καντουρί σέντραρε από δεξιά, ο μετέπειτα σκόρερ συνεργάστηκε με τον Μπίσεσβαρ και με δυνατό έγραψε το 1-3, «κλειδώνοντας» τη νίκη του ΠΑΟΚ, που ήταν η δεύτερη συνεχής εκτός έδρας, ύστερα από εκείνη στη Νέα Σμύρνη

Μετανιωμένος για την απαράδεκτη κίνησή του στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, όταν και έκανε χειρονομίες προς την εξέδρα των γηπεδούχων, εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μετά το τέλος του ματς.