Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Υποψίες για προβοκάτσια στον ΠΑΟΚ, σχετικά με τη φωτοβολίδα

Κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη πετάχτηκε φωτοβολίδα προς τους οπαδούς των ....
γηπεδούχων από την πλευρά της κερκίδας των «ασπρόμαυρων».

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Δικεφάλου, Κυριάκος Κυριάκος με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook ζήτησε συγγνώμη για το συμβάν, ενώ άφησε και υπονοούμενο.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Η Νέα Σμύρνη είναι ένα εξαιρετικό γήπεδο, με φιλάθλους πολύ υποστηρικτικούς για την ομάδα τους και πάντα δεκτικούς στο να παραχωρούνται εισιτήρια στους δικούς μας οπαδούς.

Η σημερινή παραφωνία είναι τόσο ύποπτη, τόσο για τη στιγμή που έγινε, όσο και για το γεγονός πως έγινε απέναντι σε μια φιλική κερκίδα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ουδέποτε και με οποιονδήποτε τρόπο είχε εχθρικά συναισθήματα προς την ομάδα και τους φιλάθλους του Πανιωνίου και το ίδιο ισχύει για τους φιλάθλους μας.

Εκ μέρους όσων εκφράζονται από τα παραπάνω μια συγγνώμη από τους φιλάθλους του Πανιωνίου. Επειδή όμως οι ομάδες μπορούν να γίνουν υποχείρια του ενός ηλιθίου, θα απομονώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε».



Η άποψη του makpress:
Οπαδός που πετά φωτοβολίδα, έστω και προβοκάτορας, έστω και στημένος, πρέπει να συλλαμβάνεται, να δικάζεται και να καταδικάζεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση.
Συνεπώς, το σημαντικό κομμάτι τέτοιων εγκλημάτων είναι ο εντοπισμός του δράστη. Και δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος από τις κάμερες. Είναι ευθύνη της ΕΠΑΕ, της Superleague και κυρίως της πολιτείας, να μην επιτρέπει να διεξάγεται ποδοσφαιρικός αγώνας, αν στο γήπεδο δεν υπάρχει επαρκέστατη κάλυψη με κάμερες.
Με αμπελοφιλοσοφίες δεν αποθαρρύνονται οι ηλίθιοι ή οι βαλτοί. Εντοπισμός - σύλληψη -φυλάκιση, είναι ο μοναδικός τρόπος.