Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Ρε Μάρκο, λίγη τσίπα δεν έχεις; Μια σταλιά έστω;

Όλη σου τη ζωή έλεγες ότι δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος, δεν υπάρχει μακεδονική γλώσσα. Πήγες από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ και πρόσφατα σε διόρισαν.....
Πρόεδρο της Μικτής Επιτροπής Ελλήνων - Σκοπιανών, που θα έχει αντικείμενο, όπως ορίζει η συμφωνία των Πρεσπών, τη διερεύνηση "αλυτρωτικών αναφορών" στις δύο χώρες.

Σήμερα, ο Πρωθυπουργός της FYROM ξεπέρασε κάθε φαντασία και δήλωσε πως δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία, παρά μόνο η δική του και εδώ λεγόμαστε Βόρεια Ελλάδα. Και μιλούσε για τον γεωγραφικό προσδιορισμό ! Ούτε καν για εθνικότητα και γλώσσα, που τους χάρισε ο Πρόεδρος του κόμματός σου Αλέξης.

Ε, υπάρχει κάτι πιο "αλυτρωτικό" απ΄αυτό;

Μέχρι τώρα, οι ελάχιστοι υποστηρικτές των Σκοπιανών, στο κόμμα σου, μας έλεγαν "ε, τι να κάνουμε, δεν μπορούμε να τους βαφτίσουμε εμείς".

Έλα όμως που ο Ζάεφ μας βάφτισε σήμερα Βορειοελλαδίτες και μας απαγόρευσε ουσιαστικά να λεγόμαστε Μακεδόνες ! Με τη συμφωνία των Πρεσπών, όχι απλώς αποδεχθήκαμε για αυτούς να χρησιμοποιούν το "μακεδόνες", αλλά απαγορεύσαμε στους εαυτούς μας να λεγόμαστε εμείς Μακεδόνες !!! Πήγαμε στο αδιανόητα παρανοϊκό άλλο άκρο !

Ε, πώς μπορείς να τα καταπίνεις όλα αυτά ρε Μάρκο; Πώς; Δεν μιλάμε για μια ετεροβαρή ή κακή συμφωνία απλώς. Μιλάμε για την απόλυτη ιστορική ξεφτίλα, που όμοιά της δεν υπήρξε ποτέ στην ιστορία !