Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Διαγραφή ΣΥΡΙΖΑίων στην Καλαμαριά, επειδή διαφώνησαν με την επιλογή να στηριχθεί Πασόκος

Με την ποινή της αναστολής της κομματικής τους ιδιότητας, δηλαδή της διαγραφής, τιμωρήθηκαν τα τρία μέλη της δημοτικής παράταξης «Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση» για τη Καλαμαριά , η οποία πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από ....
την απόφαση τους να αποχωρήσουν από αυτή, διαμαρτυρόμενοι για τη διαφαινόμενη , όπως είχαν τονίσει, βούληση του κυβερνώντος κόμματος να στηρίξει στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου τον προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ δήμαρχο Θεοδόση Μπακογλίδη, στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ για αναζήτηση ευρύτερων συναινέσεων .

Πρόκειται για τους Άρη Τεμεκενίδη, Δέσποινα Αγγελοπούλου και Σταύρο Μαβίδη ενώ η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια ειδικής συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε στην τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Καλαμαριάς παρουσία του Δημήτρη Δημητριάδη, μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος και του Χρήστου Δουίτση, συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ανάλογη τύχη είχαν άλλα δύο μέλη της τοπικής οργάνωσης που συντάχθηκαν με τους αποχωρήσαντες.

Πηγή: http://myportal.gr/anexartitopiisi-pou-efere-diagrafes-sti-dimotiki-parataxi-tou-siriza-sti-kalamaria/