Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Μόνο οι αναγνώστες του makpress δεν είναι μπερδεμένοι

Ο Μπουτάρης έβριζε τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο Τσίπρας ήρθε και του έδωσε το χρίσμα, όπως προέβλεψε ξεκάθαρα το makpress εδώ και χρόνια. Μετά τις αγκαλιές με ...
τον Μπουτάρη ο Τσίπρας πήγε στην κηδεία του Χάρρυ Κλυνν, που μισούσε τον Μπουτάρη και τον ξέχεζε πατόκορφα! "Σιχτίρ Χαϊβάν Πασά" τον αποκαλούσε. "Μαλάκα" τον ανέβαζε, "μαλάκα" τον κατέβαζε.

Ο Τσίπρας λοιπόν είναι και με τον Χάρρυ Κλυνν (φανατικός συριζαίος) και με τον Μπουτάρη.


Μπουτάρης : "Οι του ΣΥΡΙΖΑ είναι εντελώς ηλίθιοι"


Ο Δένδιας της ΝΔ ζήτησε από το κόμμα του, να στηρίξει τον Μπουτάρη για Δήμαρχο. Σε άλλα ΜΜΕ μπορεί να κάνει εντύπωση, στο makpress καμία, σας τα γράψαμε εκατό φορές.

Ο ΣΚΑΪ υποστηρίζει ανοιχτά τη Ν.Δ., σκίζεται όμως ακόμη πιο ανοιχτά υπέρ του Μπουτάρη. Στην πραγματικότητα πρόκειται για TV BOUTARIS, όπως όλοι ξέρετε.

Χάρρυ Κλυνν: Μπουτάρη είσαι εντελώς μαλάκας

Μπερδευτήκατε;

Οι αναγνώστες του makpress όχι. Γιατί γράφουμε απλές αλήθειες. Από τη στιγμή που εξέδωσε ανακοίνωση η πρεσβεία του Ισραήλ υπέρ του Μπουτάρη (δεν το ξανάκανε για κανέναν), ενισχύθηκε η "αχλή" όπως γράφετε εσείς οι αναγνώστες, πως πρόκειται για "τον άνθρωπο των εβραίων", επομένως είναι δεδομένο, ότι όλοι θα σκίζονται να δείξουν (στους εβραίους φίλους μας, όχι στον Μπουτάρη, αυτόν τον έχουν χεσμένο), πόσο πολύ σέβονται και υπολήπτονται τον άνθρωπο των εβραίων. Πώς, γλείφουν όλοι τον χαζούλη μεν, αλλά γιο του σκληρού αφεντικού από τον οποίο εξαρτάται η ζωή τους, στη δουλειά; Ε, αυτό κάνουν οι πολιτικοί. 

Ταμπού το θέμα, αφού έχει τη λέξη "εβραίοι", αλλά ΟΛΟΙ ξέρετε πολύ καλά (και ιδιαίτερα εσείς οι πολιτικοί) πως είναι ακριβώς και μόνο έτσι. Να γλείψουν τους εβραίους θέλουν όλοι και μόνο αυτό.
Ε, ελάτε, φτάνει πια με τα στρεψόλογα, ας πούμε την απλή αλήθεια.

Αυτά, για να μην πλατιάζουμε με ακατάσχετη μπουρδολογία που ακούτε στα συστημικά ΜΜΕ. Όλοι ξέρετε πολύ καλά, γιατί ακριβώς, όλοι αβαντάρουν τον Μπουτάρη, ενώ όλοι μιλούν με τα χειρότερα λόγια στις κατ΄ιδίαν συζητήσεις. 

Φτάνει με την υποκρισία και τη μπάλα στην κερκίδα... 
Αυτά και δεν θα επανέλθουμε στο θέμα, αν έμεινε κι ένας που δεν ερμηνεύει την πολιτική και τους πολιτικούς σύμφωνα με το μοναδικό κριτήριο που κινούνται, δηλαδή την εναγώνια προσπάθειά τους να τους δουν με καλό μάτι οι εβραίοι, δεν υπάρχει λόγος να γράφουμε. Ακούστε τις μπαρούφες των συστημικών ΜΜΕ περί δήθεν "δημοκρατικών ευαισθησιών" και άλλες τρίχες.