Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Άστεγος που κοιμόταν σε καφετέρια πήρε στο κυνήγι τους κλέφτες !

Στο κυνήγι πήρε επίδοξους διαρρήκτες ένας άστεγος άνδρας από τη Θεσσαλονίκη, όπου ο ιδιοκτήτης καφετέριας τον είχε αφήσει να κοιμάται μέσα στο μαγαζί του.


Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται από κάμερα ασφαλείας της καφετέριας που παρουσιάστηκε σε ρεπορτάζ του Αntenna, οι ληστές εισβάλουν στην καφετέρια με το αυτοκίνητό τους, σπάζοντας την πόρτα και ορμούν μέσα στο κατάστημα προκειμένου να κλέψουν.

Ωστόσο οι διαρρήκτες δεν λογάριασαν τον «φύλακα- άγγελο» του καταστήματος, έναν άστεγο που κοιμόταν στην καφετέρια, ο οποίος με μία καρέκλα στα χέρια, άρχισε να κυνηγάει τους ληστές.

Στην κάμερα φαίνεται ο άστεγος με την καρέκλα και λίγο μετά οι διαρρήκτες να το βάζουν στα πόδια, τρέχοντας προς την έξοδο.

«Τρέχει μέσα στο κατάστημα, πάει προς το πάγκο εκεί που είναι οι τηλεοράσεις, οι υπολογιστές και η ταμιακή μηχανή και βλέπει εμένα, τον κυνηγάω εγώ με μία καρέκλα και σηκώθηκαν και έφυγαν», ανέφερε ο άστεγος ο οποίος ανταπέδωσε την καλή πράξη του ιδιοκτήτη που τον άφηνε να κοιμάται στο μαγαζί.

Να σημειωθεί μάλιστα πως ο άστεγος ανάγκασε τον κλέφτη να μπει στον αυτοκίνητό από το... παράθυρο, προκειμένου να εξαφανιστεί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου