Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Σπάει τα κοντέρ ο Ιβάν ! ΔΕΙΤΕ πόσα λεφτά θα ρίξει στο ΕΨΙΛΟΝ !

Άμπαλε πρόεδρέ μας, δεν βαρέθηκες να σου τρώνε λεφτά οι αεριτζήδες; Σε ψειρίσανε στον ΠΑΟΚ με παλτά τύπου Λεβέκ και Αζεβέδο και τώρα θέλεις να χάσεις κι άλλα στο ΕΨΙΛΟΝ; Οι Αθηναίοι μασουλάνε πολύ γρήγορα. Σε 2 χρόνια δεν θα ΄χεις ούτε για....
τσιγάρα! Δανεικά από τον Γκαγκάτση θα ζητάς!


Όσο κοστίζει μια τηλεοπτική άδεια, δηλαδή 35 εκ ευρώ, λέγεται ότι θα είναι το ύψος της επένδυσης για το νέο πρόγραμμα του «Epsilon»! 

Το ποσό είναι τεράστιο και μάλιστα επειδή το νούμερο έχει κυκλοφορήσει στη διαφημιστική αγορά, με αποτέλεσμα να το έχουν πληροφορηθεί οι ανταγωνιστές του καναλιού… Οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν θορυβηθεί! Δικαίως φυσικά, διότι αν όντως επενδυθεί αυτό το ποσό και δεν μείνει μόνο ως πρόθεση της ιδιοκτησίας του καναλιού… αναμφισβήτητα θα υπάρξει σημαντική πίεση.

Το πρόβλημα λοιπόν είναι να επενδυθεί σωστά το συγκεκριμένο ποσό και όχι να σκορπιστεί σε ξεπερασμένα project… Διότι δεν φθάνει μόνο να διαθέτει κανείς τα χρήματα για να χτίσει ένα κανάλι, αλλά τα στελέχη του να ξέρουν και να το επενδύσουν, ώστε να έχουν κέρδος σε επίπεδο διαφήμισης και τηλεθέασης.

Έτσι οι μέχρι στιγμής κινήσεις της διοίκησης του σταθμού (μέσω των επίσημων ανακοινώσεων και όχι οι προθέσεις που διαρρέονται), μπορεί να προδίδουν μια αβεβαιότητα… Ωστόσο, θα ήταν άδικο αν δεν πιστωθεί η αποκλειστική συνεργασία που υπέγραψε ο σταθμός με τους σεναριογράφους Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρα Σακαλή, το δίδυμο των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών «Πενήντα – Πενήντα», «Μαύρα μεσάνυχτα» και η «10η Εντολή»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου